0   

Uroš Uršej @Lucifix 21. Okt 2010, 15:01

Na eno angleško revijo T3 sem naročen približno 1 leto. Od takrat so izdali 13 številk in 4 številke nisem prejel oziroma so mi poslali naknadno zaradi mojega opozorila.

A kdo mogoče ve ali je možno na pošti pri nas preveriti ali so oni sploh sprejeli revijo? Danes sem sicer že klical na našo pošto in mi je gospa povedala, da navadnih pošt ne beležijo, ter da niso izsledljive. Malce se mi zdi čudno, da bi tako velika založba oz. služba, ki skrbi za pošiljanje revij kar 4 številke od 13 pozabila poslati?
 0   

Grega Podobnik @sajko 21. Okt 2010, 15:34

To kar so ti povedali drži. Če je poslano kot navadna pošta nimajo nobene evidence, sem že poslušal en pogovor enkrat na pošti, ko je gospa tako pošiljala denar, ki pa čudežno ni prišel na cilj.

Možnosti so torej tri:
1. firma ni poslala (manj verjetno)
2. izguba nekje na poti oz. poslano na napačni naslov
3. en poštar ma doma par tvojih izvodov
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 21. Okt 2010, 18:57

Sem danes poslal email na založništvo, ki skrbi za naročnike in me prav zanima kaj bodo napisali. Jutri pa moram poklicati še na Pošto Slovenije, kjer so mi danes povedali na koga se obrnem. Me res zanima kaj se je zgodilo s tistimi štirimi izvodi...
 0   

Nejc @M1rD 27. Okt 2010, 17:36

Evo, kaj se bo iz tvojega primera izcimilo me res zanima, namreč imam enak primer, naročen na dve reviji, eno iz anglije, drugo iz amerike, pa se je pred poletjem zgodilo, da je pri vsaki prišlo do izpada par zaporednih številk, kar po moje ne more bit problem založnika... kvečjemu dostave... sad tako da nisi osamljen pri teh primerih.

Sam sem poizkušal na pošti, brezuspešno...
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 27. Okt 2010, 19:07

Danes sem dobil email od založnika, ki je preveril in potrdil, da so vse številke bile poslane pravočasno. Predlagal je, da lahko dajo "sledilnik" na pošiljke in tako preverijo kje se pošta ustavlja. Jutri tudi pokličem na Pošto Slovenije na oddelek za pošiljke iz tujine in vprašam kaj lahko storim v tem primeru.

Bom sporočil kaj se bo iz tega izcimilo...
 0   

ander @ander 6. Nov 2010, 19:57

@Lucifiks Zakaj pa si revije z neta ne snameš v PDF obliki. Revija T3 in še cca 400 drugih je dosegljivo na netu brezplačno. Sem pogledal in T3 je gor od 3. novembra :-)
Dobro luč!
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 6. Nov 2010, 20:09

@ander: ne da to ni legalno početje, ampak branje revij preko monitorja (pa čeprav imam 24" in 38" lcd TV) enostavno ni enako, kot listanje papirnate revije na kavču ali na dopustu grin

M1rD: kar sem izvedel na Pošti Slovenije je, da mnogo ampak res mnogo pošte iz tujine zaide na Slovaška ali pa celo Sierra Leone (SL končnica). In posledično zaradi tega prihaja do takšnih zamud. Edina možnost kako preveriti zakaj prihaja do zamud so priporočene pošiljke. Sam sem se dogovoril z založbo, da mi bodo poslali nekaj revij preko priporočene pošiljke, da bo mogoče spremljati pošiljke. Le tako bomo lahko ugotovili zakaj prihaja do zamud.
 0   

Tilen @Tilen20 6. Nov 2010, 23:03

Tudi meni se je že 1x zgodilo, da je pošta iz anglije hodila v slovenijo približno 1 mesec, drugič pa sploh nisem dobil pošte, od tega je že 2 mesca, sem jim pisal gor, kak pa kaj, pa so rekli, da bodo poslali nekakšen formular za vračilo denarja, niti tega ni bilo, to se je zgodilo pri eni firmi, drugače pa preko amazona če kaj naročim iz anglije prihaja redno, v 4ih dneh, tudi iz kakšne druge spletne trgovine, verjetno je to res, da pošta zaide kam v "eksotične" države smile
[url]http://vimeo.com/tilenlicen/videos[/url]


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati