Hej!
Potrebujem nasvet glede tiskanja digitalnih slik - rada bi namreč dala natisnit par fotografij A4 formata, ki bi bile kvalitetno natisnjene... Ima kdo kak predlog iz prve roke?
Hvala, lp
ja jaz ti priporočam da kupš res malo bolši fototiskalnik pa boš mela super slike. potem si pa še kupiš foto papir, men je osebno dober za take stvari Canon ma najbulše tiskalnike (to je moje mišljenje)
hvala za odg. mam v planu takšen nakup, samo trenutno so problem finance :S tako, da bom mogla zaenkrat najdet nek foto studio, ki bi mi tole vredu natisnil... za v prihodnje se pa tu meni zdi, da se splača kupit lasten fototiskalnik, če se človek ukvarja s tem
lp
jaz jih razvijam v foto mixi-ju in se zelo zadovoljen (kvaliteta, barve...cenovno ) Sem razvijal tudi A3 in odlično. Odvisno pa tudi kakšna je fotografija že v štartu, ampak če so za razstavo so itak vredu.
Če delaš resno razstavo je, po mojem, najbolje, da si pred printom osebno zraven. Sploh za kakšne večje povečave, ki te potem, ko daš kakšno še enkrat naprintat, še dodatno udari po denarnici. Kalibriran zaslon doma ni nikakršen garant za OK tisk, ker je treba pač gledat monitor kot ga imajo tam, kamor daš sliko natisnit. Fotke za osebno rabo so nekaj, za razstavo (sploh kakšno resno) bi pa svetoval predogled slik pri njih. V končni fazi je razstava nekaj kar nosi tvoje ime in najbrž se ne želiš predstavit z "faljenimi" printi