0   

andrej @arhec 9. Jul 2011, 13:32

Lahko kdo prosim pomaga. Hvala
 0   

aleš @vojak81 9. Jul 2011, 14:01

Jaz bi na tvojem mestu pogledal za kakim Canon PowerShot SX 20 IS, lastim si ga tudi sam in sem zelo zadovoljen z njim ,dela odlične fotke, enostaven za uporabo, je pa res da je malo večji kot digitalec, se pa komot spavi v torbico in je lahek za kake izlete inp.
thumbsup
Na bolhi ga že dobiš za dobrih 200€ jaz sem nabavil rabljenega za 190€ cool
 0   

aleš @vojak81 9. Jul 2011, 14:03

Aja drugače od teh zgoraj bi pa jaz izbral:
Digitalni fotoaparat Nikon Coolpix S8100 thumbsup
 0   

andrej @arhec 9. Jul 2011, 18:08

Kar se tiče canona mi glih oblika fotoaparatov ni všeč in zato jih niti ne gledam smile

Hvala za pomoč, čakam še na kakšen nasvet, drugače bo pač treba najdražjega nikona vzeti smile
 1   

Aleš @lial 9. Jul 2011, 18:40

Poglej primerjavo med aparati: http://snapsort.com/compare/Nikon_Coolpix_S8100-vs-Samsung_ST5500
Zakaj sem prilepil primerjavo teh dveh: ostala dva, torej Sony in Olympus sta očitno za nekaj stopnic nižje.
Poskušaj še malo pobrskati po tej strani, ker odgovarja na marsikatero dilemo.
In če bo ostalo pri omenjenih dveh, je predlog: pojdi v trgovino, kjer imajo oba in se odloči na osnovi občutka v roki, videza izdelave itd...
Zahvala: arhec
 0   

andrej @arhec 10. Jul 2011, 14:40

hvala za odgovor. me pa zanima zakaj tale Samsung Wb210 potem ni boljsi ko jih primerjam tam na tisti strani? Glede na to da je novejsi, boljsi zoom ter pixli,pa še dražji. Je možno da je napaka na strani? smile

http://snapsort.com/compare/Samsung-WB210-vs-Samsung_ST5500

lial je napisal/a:
Poglej primerjavo med aparati: http://snapsort.com/compare/Nikon_Coolpix_S8100-vs-Samsung_ST5500
Zakaj sem prilepil primerjavo teh dveh: ostala dva, torej Sony in Olympus sta očitno za nekaj stopnic nižje.
Poskušaj še malo pobrskati po tej strani, ker odgovarja na marsikatero dilemo.
In če bo ostalo pri omenjenih dveh, je predlog: pojdi v trgovino, kjer imajo oba in se odloči na osnovi občutka v roki, videza izdelave itd...
 0   

Aleš @lial 10. Jul 2011, 17:26

Pravzaprav bi lahko rekel, da gre za veliko nedoslednost v podatkih.
Resnična vsota točk, ki bi jih moral dobiti 210 je 232 in ne 186.
Če pogledaš pri obrazložitvi točkovanja, boš videl, da se jim očitno ni dalo poiskati podatkov za ISO, resolucijo ekrana in film. Če to upoštevaš pa je situacija bolj jasna, 210 je nekoliko boljši.
 0   

andrej @arhec 10. Jul 2011, 17:39

Najlepša hvala za potrdilo tistega kar sem sam mislil smile vrjetno bom vzel samsunga wb210..do zjutraj se moram odločiti in vrjetno je to to. upam da me ne bo razočaral smile hvala ti lial za vse informacije.

Lep pozdrav

lial je napisal/a:
Pravzaprav bi lahko rekel, da gre za veliko nedoslednost v podatkih.
Resnična vsota točk, ki bi jih moral dobiti 210 je 232 in ne 186.
Če pogledaš pri obrazložitvi točkovanja, boš videl, da se jim očitno ni dalo poiskati podatkov za ISO, resolucijo ekrana in film. Če to upoštevaš pa je situacija bolj jasna, 210 je nekoliko boljši.
 0   

Aleš @lial 10. Jul 2011, 18:52

Ni problema!

Naj ti dobro služi in mnogo lepih posnetkov ti želim!

LP

Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati