@ matejchek
vse bom delal v raw, pravijo da bolše prenaša spremembe če gre kaj narobe pri nastavitvah v aparatu.
Glede zaslonke bi jo raje nastavil med 1.8 pa 2.8 da je malo več globinske ostrine. ISO pa je še kr dober tam nekje okrog 2000 - 3000,
@jmag666
z skupino sem dogovorjen da lahko celotni 2 uri fotografiram, ker je to nekako v zameno za fotke. Sem osebno z njmi dogovorjen, pa potem bodo tudi moje fotke objavli če bodo uspele.
primarno bi res raje uporabil 50mm ker je vseeno dosti ostrejši kot pa 18 - 70. Glede flasha pa je tako da ga nimam od nikjer bouncat ker je outdoor koncert na nekem festivalu.
V zaodrju bi pa bilo bolje uporabit 18 - 70 da dobim širši kot ne? pa flash pa difusor, flash na manual 1/32 pa z highspeed syncom kontroliram količino svetlobe.
bi bilo bolše dat na M pa ročno nastavlat vse, blendo na 1.8 - 2.8 hitrost med 1/80 - 1/500 odvisno od akcije, osvetlitev pa prilagajam z ISO pa ga po potrebi višam al nižam?
Hvala vama za komentarje, upam da se bo še kdo pridružo pa dodal "svojih 5centov"