Desty je napisal/a: |
Kakšen je pa kaj postopek pri nabavljanju pri Foki? Sem se registriral in naj bi prejel mail s podatki, ampak ni nič. Naročil en objektiv, spet nobenega maila. Kakšni so podatki za nakazilo? Najdem samo IBAN, to je pa tudi vse. Dajte malo več povedat za nas laike. ![]() |
kris je napisal/a: |
Nakažeš denar, pol pa še enkrat plačaš poštarju? Ta je pa dobra. ![]() Nakažeš jim denar, pa ni treba poštarju nič plačat, vsaj taka je moja izkušnja, ker si oni zaračunajo poštnino že pri plačilu računa. Mislim da je 25 EUR. |
Greegor je napisal/a: |
na foka.nl gledam tanovo sigmo 120-300 2.8 OS ki je v primerjavi z slovenskimi trgovinami cenejša za skoraj 400€ torej je za okoli 20% bol poceni.
Ker še nisem nikoli naročav v tujini me zanima kak stvar sploh poteka? Kako je s carino, slovenskim davkom, garancijo, poštnino? (ni mi celega foruma za brat :$) http://www.foka.nl/site/sigma-120300mm-f28-ex-dg-os-hsm-canon-p-31458.html l.p. |
pavlic je napisal/a: | ||
Plačaš v naprej oz. paypal se pravi plačaš ceno objektiva + poštnina 25€ plus neki drobiža na banki 1,70 tm okol in to je to. |