Jaz. Pozitivne izkušnje. Kupil pred leti TV kakršnega sem si zaželel in ga je imel trenutno na zalogi samo Igor in moram reči, da se je res potrudil tako z vsemi konkretnimi informacijami kot tudi, da je dal nekaj popusta pri nakupu.
Ko naročate robo iz tujine za dostavo večkrat skrbi Tnt post- že drugič so mi paket vreden par stotakov pustili kar pred vrati, brez nobenega obvestila, klica, karkoli... Tako da je fajn biti malo previden in se v naprej zmenit za predajo pošiljke, ker dostavljalce prav malo briga za vaš paket. Ob takem dejanju, nočem niti pomisliti kako šele ravnajo s paketi med pakiranjem in vožnjo. Samo eno majhno opozorilce z moje strani.
Bo kdo kaj naročal iz foke.nl? Bi se pridružil nakupu, da razdelimo poštnino. Ker imajo tam cenejše nove objektive, kot se pri nas prodajajo rabljeni..
PROSIM ZA POMOČ!
Odlocil sem se za Nikona D5100 18mm-105mm. Želel sem opraviti narocilo na Cameratools vendar ga trenutno nimajo na zalogi. Prosim če mi svetujete preko katere trgovine je nakup poceni (do 800€ s poštnino) in varen. Imam tudi možnost, da naslovim na prijatelja, ki živi v Austriji za vikend pride v Slovenijo.
Mene pa zanima na kaj moram biti pozoren pri nakupu foto-opreme preko e-baya? (na prodajalca-njegovo kakovost in zaneslivost vem) kaj pa ostalo carine stroski itd..? se priporočam tudi za kake dejasnke številke če je že kdo imel s tem opravka:)(našel samo za ZDA..kaj pa azija ipd..)?
Hvala
Zanima me kako je z globalmediapro.com? Cene so dokaj nizke, ampak ne vem iz kje pošljejo, da mi ne udari še carino zraven. Je že kdo kaj kupoval tam, izkušnje, plus, minus?
Odprla se je tudi nova spletna trgovina za novo in rabljeno fotografsko opremo. Poglejte si njihovo ponudbo na njihovi spletni strani nepooblaščeno oglaševanje
Nekdo je sicer že spraševal, vendar ni bilo odgovora, zato ponavljam vprašanje: je slučajno že kdo naročal pri kea photowww.keaphoto.com? Cene so zelo zelo ugodne...
Cene so precej nižje v primerjavi s tistimi v nizozemskih trgovinah, ki so omenjene tukaj na forumu (sem bolj na hitro preletela). Ampak ja, se strinjam, verjetno se v mnogih primerih res ne splača, ko prišteješ še vse ostale stroške.