0   

klemenr @klemenr 30. Maj 2012, 16:15

' dan

Ali mogoce kdo iz prakticnih izkusenj ve kaksna je razlika med obema nivojima? Predvsem koliko napreden je dejansko napreden nivo?


Iskrena hvala.

Klempa
 1   

milosh @milosh 31. Maj 2012, 09:14

res da sm bil na fotopubu pred leti in zdej ze neki casa ne ampak tm je veliko odvisno kok se sam angaziras. noben te ne bo v rit brcal da kej nared,... ce se ti ne bo dal premaknt ne rabs niti ene fotke narest... tko da je tut nivo odvisn dost od tebe osebnostno.
drugac gre pa bolj kot ne za druzenje z predavanji in razstavami.
ali je vredno denarja je pa odvisno od vsakega posameznika.
Zahvala: klemenr
 1   

chips @chips 31. Maj 2012, 11:22

Bil lani in letos grem spet. Razlike v težavnosti med nivoji praktično ni, "nivo" si izberi le na podlagi mentorja. Lani sem bil na mojstrskem pri Brendi Ann Kennelly, letos pa grem na napredni nivo, saj mi mentor bolj odgovarja. Celotna stvar pa je tudi tako zastavljena, da lahko za nasvete povprašaš tudi tistega mentorja, ki ni tvoj "matični"...torej vse je zelo odprto. Kot je tudi milosh rekel, nihče te ne preganja in lahko ne posnameš niti ene fotke in presediš ves teden v kafani ob Krki.

Fotopub lahko preživiš fotografsko zelo intenzivno ali zgolj družabo, vse je odvisno od tebe samega. Če je to tvoj prvi Fotopub ti bi skoraj zagotovo odprl kak nov pogled na fotografijo.
Zahvala: klemenr
[i:0172c3323d]"Z zensko, ki jo ljubim, gledam soncni zahod in si mislim: 1/250, f8" (Canon)[/i:0172c3323d]
| [url=http://www.deniszupan.com]DENISZUPAN.COM[/url] | [url=http://blog.deniszupan.com]BLOG[/url] |
 0   

klemenr @klemenr 7. Jun 2012, 19:46

Chips: Se vidmo smile


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati