Našel sem, da se bo ta objektiv ločeno začel prodajati januarja, od novembra bo pa na voljo NEX 6 s tem objektivom. Sam zdej pa ne vem, če se bo tut NEX 5R prodajal s tem objektivom. Po tistem tvojem linku sodeč ga bodo očitno imeli, zdej ga morm sam še u sloveniji najdit
No saj na ebayu od digitalrev itak piše da ne pošiljajo v slo. Sem pa našel eno drugo trgovino na ebayu, ki pa pošiljajo v slo, piše da je zastonj poštnina in tut carina nč ne piše da je (al kdaj se obračuna carina?). Tako da sedaj se odločam med spodnjima:
Kaj pravite, katera je bol "ziher"? Pri obeh je zastonj poštnina, sam cena je razlika. Ampak, če je pri onem iz ebaya še carina, pridemo na isto. Za katero bi se odločili vi?
Pravkar sem dobil informacijo, kako je s to robo: gre za tako imenovani 'sivi uvoz' (če gre skozi Anglijo), zato so lahko cene tudi nižje.
Moraš se pozanimati, če BO ŠLO čez Anglijo, pri nas ne boš plačeval carine in davka, če pa pride direktno iz HK, se plača vse.
V obeh primerih pa ti pri nas garancija ne velja!
Hvala za informacije. Bol se nagibam k uradni strani digitalrev. Glede na to da piše da pride v 3-5 dneh, predvidevam da pride iz anglije, ker bi iz HK trajal precej dlje. Zdej sam ne vem kje bi lahk ugotovil s kot to pride oz. preko katere države gre?