0   

Aragot @Aragot 10. Dec 2012, 23:45

Zdravo,

imam nekaj vprašanj glede nakupa fotoaparata, sam ga še nikoli nisem kupil zato me zanima na kaj moram biti pozoren pri nakupu ipd. Sam ga bi uporabljal bolj kot ne za vsakodnevno uporabo, zabave in podobno, zato tudi ne bi zanj namenil več kot 120 €.

Gledal sem tega, ki je precej priljubljen, tudi glede na funkcije se mi zdi precej dober in me zanima, če ima kdo že izkušnje s tem fotoaparatom:

http://www.mimovrste.com/artikel/1730442930/digitalni-fotoaparat-nikon-coolpix-s3200-crn

ali je še kakšen boljši fotoapart v tem cenovnem razredu?

Opazil sem tudi, da ima posebno baterijo in me zanima ali je to dobro oz. je boljše imeti kakšnega, ki ima "AA baterije"?

Lp in hvala za odgovore. smile
 0   

skorpijoncek66 @skorpijoncek66 11. Dec 2012, 06:27

Preizkusil ga sicer še nisem, ampak po moje bo za nošenje v žepu in slikanje raznoraznih trenutkov (na povsem amaterski stopnji) čisto dober. Sicer pa tudi mene zanima, kako se takšen aparatek obnese v primerjavi z dobro kamero na dobrem telefonu (ala Galaxy III in podobno). Najbrž prav velike razlike ni.

Z baterijami je pa tako... če boš slikal veliko, je dobro da si omisliš še dodatno rezervno, da ti ravno v nepravem trenutku nebi ostala prazna.... Teh baterij ne moreš dobiti povsod, medtem ko AA v vsaki trgovini.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati