0   

Ime Priimek @poetski 12. Jan 2013, 16:43

Na facebooku imam objavljene naslednje citate:

Abraham Lincoln je napisal/a:
“Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt.”

Ashleigh Brilliant je napisal/a:
“Take Courage! Whatever you decide to do, it will probably be the wrong thing.”

Edgar Allan Poe je napisal/a:
“I became insane, with long intervals of horrible sanity.”

Calvin & Hobbes je napisal/a:
“Life's disappointments are harder to take when you don't know any swear words.”


Prav tako sem dosegljiv na twitterju. Sprejemam vsa prijateljstva in followam nazaj. Če imate kakršnekoli druga vprašanja, ki se tičejo mojih objav ali spletne persone, me prosim kontaktirajte preko zasebnega sporočila, saj večine ljudi ne zanima, kaj počnem v življenju smile

Urban Dictionary definira circle jerk tako:
Koda:
The practice of expressing emotions, feelings, and impractical sentiments as a means of bonding or gaining appreciation for the members of your team. Related activities may include, but are not limited to making lists, repeatedly affirming one's consent with another persons already expressed opinion, etc.

Oftentimes 'circle-jerking' will occur during meeting times when people feel the need to express their own opinions over and over for the sake of hearing their own voice. Furthermore, they will speak in circles, never actually reaching a point, therefore, appearing like a total jerk off...the entire session then seems like youve experienced a circle-jerk.


Circlejerk se največkrat pojavi znotraj forumov, in je eden od načinov kako se posamezniki povežejo v skupino. Preko circlejerka poveš svoje mnenje, ga drugi potrdijo (s tem tudi najdeš somišljenike), in počutiš se super duper boljše.

Prvotna objava je ravno to, en velik circlejerk. Ne doda nobene vrednosti h diskurzu o fotografiji, ampak samo doseže, da se ljubitelji filma lahko počutijo večvredno, ker so bojda boljši od vseh, ki uporabljajo digital.

To ne pomeni, da sem nespoštljiv, ali da ne odobravam takšnih objav. Daleč od tega. Samo povem, da je to en velik circlejerk in je namenjeno izključno deljenju na »naše« (film) in »vaše« (digital).

Jaz uporabljam Nikon in Nikon je definitivno boljši od Canona, saj Nikon uporabljam jaz.
(kot rečeno, circlejerki so povsod, in zgornji stavek služi kot šala in v primer)
 2   

Žiga @thunder_road 12. Jan 2013, 16:57

Zapiram temo, ker očitno ne služi namenu, poleg tega pa deluje kot magnet medsebojnih obračunavanj. Prav tako krši 13. in 14. člen pravilnika (kar je celo že bilo sankcionirano).

Kot moderator bi vam hkrati sporočil, da se zamislite kako se vedete na forumu, ki je, naj spomnim, skupnost vseh uporabnic in uporabnikov. Morda ne bi bilo odveč, če bi premislili preden v jezi in z namenom "maščevanja" objavljate sporočila. S takimi dejanji škodite skupnosti, kar forum je. Ko enkrat pokvarite temo, jo pokvarite vsem, tudi tistim, ki jih danes morda še ni na forumu.

lp
Zahvala: SimonG, glupson79
Pravilnik portala: [url]https://www.slo-foto.net/legal-pravila.html[/url]


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati