0   

Blur @Blue_wing 26. Dec 2011, 19:33

Pozdravljeni!

Je morda na tem forumu kak mlad fotograf ali fotografinja, ki se ukvarja z analogno fotografijo.
Sama se že dlje časa ukvarjam z analogno fotografijo in razvijam v svoji temnici, zato iščem nekoga, ki bi želel razpravljati o tehniki, kemikalijah v temnici, razvijanje filmov in o vsem kaj spada zraven. Ni pogoj, da se oseba že dolgo ukvarja z analogno fotografijo in da ima temnico. Sem iz Maribora. Več na zs =)
 1   

mzajcek @mzajcek 26. Dec 2011, 21:00

Sem se že dalj časa ljubiteljsko spravljam v to, vendar še žal nisem začel, ker enostavno ne vem, kako se lotiti. Saj kupiti film in fotografirati ni problem in ga potem odnest v laboratorij razvit, samo to ni to, tudi sam bi ga rad poskusil razvit in "spacat" skupaj fotografijo..
Zahvala: gg91
 0   

mduh @mduh 26. Dec 2011, 23:13

Evo mladega "fotografa"... tudi jaz sem iz Mb (okolica v bistvu)
v temnici sem komaj par filmov razvil, tak da nimam nekih velikih izkušenj s tem. Trenutno pa čakam na boljše čase, beri: prostor v hiši, da si bom lahko stalno temnico postavil in se nebom rabil več selit v kopalnico biggrin
zbiram pa tudi stare fotoaparate...zaenkrat je še majhna zbirka, ampak raste počasi pa vztrajno hehe biggrin
Lp, Marcel
 0   

Jan Kajfež @Geccko 26. Dec 2011, 23:38

Ah to druženje... vse lepo in prav, vendar potem pa nikogar ni smile hehe
No, ljubljanski ljubitelji analogne fotografije kje se skrivate? MB je že tujina, to je predaleč bigrazz
-- If you saw a man drowning and you could either save him or photograph the event...what kind of film would you use? --
 0   

Žiga @zcetrt 9. Jul 2013, 22:17

A je še interes? smile
4.
 0   

OpakaN @modrasvetloba 18. Okt 2013, 15:55

Je!smile Ljubljana mi je bližje kot MB:) Kako vam gre??Prvi post je že star; Blue_Wing je verjetno že majstrica:D

Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati