Večni problem, tole ocenjevanje.
Nima smisla.
Koliko pa je res takih, ki nalašč talajo slabe ocene? trije mogoče?
Jaz mislim, da manj kot se komplicira, bolje je. Magari če je samo opcija "like" - če je fotka kolikortoliko spodobna, jo bo folk opazil in nagradil, če je gnila je pač ne bo povohal.
Men je po pravici povedano po toliko letih spremljanja SF začelo mal dol viset kar se teh glasovanj in ocen tiče. Če mi je kakšna res všeč stisnem tisto 4 ali 5, če pa nekdo slika nek brezvezen šteker na steni pa pač stisnem dvojko. Največkrat pa itak ne ocenjujem, ker se mi zdi vedno bolj nesmiselno. Vem pa tudi, da folk blazno pali na ocene, ker je v naši naravi da iščemo neko potrditev od vrstnikov, če nas lahko tako poimenujem. In vedno bojo bedaki, ki se bodo potem maščevali in nazaj talali slabe ocene kar tako, iz principa... "jaz pa že ne bom edini s slabo oceno"... bo pa šel in bo trojke stiskal ali pa bo pod dvojke pisal "zanič" - ravno toliko, da ga sistem spusti skozi.
Uglavnem, proti sem. Če se sprejme pa preprosto ne bom več talal dvojk, ker se mi res ne bo dalo utemeljevati da ene stvari pač niso dobre...
Krotim fotone. Kako? Poglej na [url=www.foto-lasic.com]www.foto-lasic.com[/url]