Ta naša Carinska pošta veliko stvari nima poštimanih.
Po njihovem nasvetu/navodilih tega obvestila in tiskanja dokumentov za carinjenje ne bi bilo potrebno v kolikor bi že prodajalec k sami pošiljki priložil račun oziroma v kolikor bi kupec poslal podatek kaj je kupil, kje in za koliko denarja.
Vse bi bilo lepo in prav, če bi se oni teh nasvetov ali pravil držali. Ampak se jih ne.
Jaz sem cca. pol leta nazaj kupil iz Kitajske nekoliko dražjo baterijsko svetilko, za katero sem vedel, da se bo zaradi vrednosti ustavila na pregledu. Pa, da jim olajšam delo, pohitrim postopek in si zmanjšam strošek z obveščanjem, sem jim posredoval preden je pošiljka prispela v Slovenijo, vso dokumentacijo in račun. Odgovora ni bilo seveda nobenega.
Po prispetju pošiljke, sem normalno kakor, če bi jim karkoli poslal ali ne, prejel po navadni pošti obvestilo o poštno-carinski prijavi, bla bla bla... Zaradi česar je že celoten postopek bil dražji in 3-4 dni se je postopek carinjenja zavlekel. Naslednjič (3 mesece nazaj) sem zopet nekaj kupil, tokrat v vrednosti 18 evrov in, da se bi izognil čakanju in strošku obveščanja, sem prodajalcu (BangGood) naročil naj kar k pošiljki priložijo račun in to o tudi storili. Ampak kot nalašč so tudi to pošiljko na Carinski pošti odprli in čeprav je bil račun in podatek z URL naslovom priložen, so me kljub temu obvestili in mi to seveda zaračunali enako kot v primeru Lucifixa.
Zato imam te bebce oziroma celoten sistem po katerem dela carinska pošta, v zelo slabi luči.