Dragi Uporabniki pa Uporabnice..
Dobro da je admin naredil korak v pozitivno..Bravo Admin
Kr se tiče Hannah takih kot je ona jih je velik tle gor...take bi mogli res blokirat tako da se ne bi mogli več prijavit.Ker samo škodijo zgled strani ali jih opozorili da če bojo tako nadaljevali da se jih dol zbriše..oz.blokira..
Pa še to da so eni ko so sam prijavljeni pa nobene fotke nimajo,tudi take bi mogli dol zbrisat oz.jih opozorit da če ne mislijo dajat gor slik da jih v roku 14 dni zbrišejo-seveda če je to mogoče...oz.dovoljeno..
1.Kr se tiče ocen je že bilo velik povedano-jaz bi jih ukinu ker lahko pod sliko mi napiše zelo dobra fotka pa mi zabije 2 ali pa 1.tako je delala Hannah ne samo meni tudi drugim...Bolano pač...nevem kaj je mela od tega...Raje bi dobil dobr komentar pod sliko da jo lahko popravim ali upoštevam dobr nasvet..
2.Da lahko fotke komentirajo uporabniki, ki imajo gor vsaj 5 slik, če to ne gre omejit, pa da se pove takim, ki jih nimajo in komentirajo, da bodo odstranjeni, če jih nebodo dali gor.
3.Pa še to predlagam,ker nekateri dajajo fotke ko fotkajo z gsm,tudi prov,ampak bi lahko admin naredu možnost da bi lahko.. vsi taki ki fotkajo z gsm da bi tam not dajali pod galarijo napisano mapa Gsm fotografije... ne pa vse mešali vse skupi..