0   

teel @teel 14. Maj 2003, 19:36

PSFTF,
a mogoče kdo ve, kateri fotolab v Lj pri razvijanju barv.neg. NE poškoduje negativa. Razvijam pri Foto Kurent, pa jih imam na sumu, da so mi že vsaj enkrat porajsali negative (morda še večkrat, nimam lupe in nisem preveril). Sicer ima zelo ugodne cene, a če mi uničijo sliko... :?

Bilo bi cool, če fotolab uporablja Fujijev papir... (uporabljam Fujieve filme)
 0   

slowenien @slowenien 14. Maj 2003, 19:58

js sm imel nekako iste probleme dokler se nisem včlanil v fotoklub kjer som mi stri mački povedali kje je najbolše razvijat ponavadi še kot član dobiš do40% ceneje tam ,kr nism iz lj ti ne morm pomagat mogoče kdo drugi......za te rise so tud dostkrat krivi razvijalni stoji sami tukaj se dela na maso,ne čistijo redno ščetk ki so u tem stroju na njih se nabira razna umazanija in pol pride do prask ali pa že kr na začetku ko ko film potegnejo iz patrona učasih pride kakšna smet v režo na patronu in pol ko razvijalni stroj za negative vleče film avtomatsko dela rise....js sm tud že videl nepravilno držanje prijemanje negativa brz zaščitnih rokavic nekako ravnanje med prsti in podobno če kakšno zineš so sam debeli pogledi češ ti boš mene učil.......če recimo sam razvijaš in delaš use po jusu pol pa vidiš da ti tam nekdo dela z filmom kot svinja s kurbusom se ti malo srce para
 0   

EMET @EMET 15. Maj 2003, 14:18

Jugo cajti so minili in lahko se tudi zagrozi kakemu "profi-razvijalcu", ki tako dela s filmi ... jasno je, da bi morali vedeti (povedati jim je treba vnaprej!!), da ne razvijajo počitnic enega 10-letnega mulca !!
Jst sem enrat tko zapizdu na teto razvijalko, da se je kr podelala ... pa je blo sam tko, za probo ...
 0   

slowenien @slowenien 15. Maj 2003, 23:03

u lj imate srečo da imate srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo katero neredno obiskujem tudi sam zato se tud na njih lahko obrnete ne grizejo sploh pa prfoksi za fotokemijo in fototehniko eni izmed boljših zato tud tja po nasvete :wink:
 0   

slowenien @slowenien 15. Maj 2003, 23:04

nekaj se zalomilo dvakrat objavilo :?: sicer pa mirno noč :wink:


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati