Pozdravljen!
Takole bi ti svetoval, tudi jaz sem imel SX 50HS in sem ga tudi prerasel. Sedaj imam Canon EOS 77D. Moram priznati, da je to najboljši aparat kar sem jih imel, sem jih že kar nekaj zamenjal. Praktično ima vse kar ponuja EOS 80D, in še več, samo v manjšem in lažjem ohišju. Zraven imam dva objektiva EF-S 18 - 135 Nano USM, zadnje generacije in 70 - 300 IS USM tudi zadnja generacija objektiva. To praktično pokriva vse potrebe ljubiteljskega fotografa. Glede makro fotografije nimam izkušenj in ne bi znal svetovati.
Ker sem že v letih, lani jeseni sem imel še operativni poseg, me mineva želja po fotografiranju zato je vsa moja oprema na prodaj. Če si zainteresiran se lahko dobiva in si vso mojo opremo ogledaš in temeljito preizkusiš, tako se boš lahko po tem lažje odločil za nakup, lahko pa odkupiš tudi mojo opremo, če želiš, vso ali posamezne dele.
Zagotavljan ti, da je vse kot s trgovske police, brez najmanjše poškodbe in vse v nepoškodovani originalni embalaži, skratka vredno ogleda pa še cenovno se ti izplača. Res škoda, da mi vsa oprema stoji neuporabljena v omari. Kontaktiraj me na mail:
miro-r@t-2.net
Lp.