1   

Žiga @Desty 11. Jul 2012, 15:56

Malce obujam temo in sicer bi še sam rad zapisal izkušnjo s Foto Beseničar. Prejšnji teden mi je na D90 začel protestirat slot za SD kartico... Nekaj se je očitno pokvarilo in je bilo "v šlusu". Nesel v sredo na servis k Beseničarju, popisala napako, v četrtek (naslednji dan) so mi že sporočili, kaj je pokvarjeno in da bo trajalo kakšen teden, da dobijo rezervni del. No, danes (točno en teden kasneje) sem že šel ponj. Popravili torej v pičlih 5 delovnih dneh. Prijazni, ustrežljivi... samo pohvale! yes
Zahvala: TilenHudelja
 0   

Tilen Hudelja @TilenHudelja 15. Mar 2019, 21:09

Ravno se je meni zgodilo nekaj podobnega, to sem napisal Besničarju:
Pri vas sem naročil LowePro Drone guard BP250, ki ste mi ga tudi pravilno zaračunali a dobil sem manjšo verzijo- Drone guard BP 200. Zanima me, kako lahko to zdaj rešimo in jaz dobim kar sem naročil in plačal.... Nahrbtnik sem ravno odpakiral a ga nisem še nič uporabljal...
 0   

sergio @heiniken 15. Mar 2019, 21:57

A ni lazje poklicat pa se takoj zmenit?
 0   

Janez Černilec @jcerni 4. Mar 2021, 07:42

Kako so mi v foto Beseničar razveljavili reklamacijo za foto-aparat Panasonic Lumix tz 80, ki je imel še veljavno garancijo?

Za Panasonic Lumix tz80 sem reklamiral: blede pike na slikah, ko je objektiv obsvetilo sonce in zamegljene slike, ko sem uporabljal zoom. Oni pa so napisali kot reklamacijo: objektiv ropota, kar sploh nisem reklamiral.


Ko sem bil v torek, 2. 3. 2021 v vaši prodajalni, je prodajalka takoj navedla vzrok napake prah v foto-aparatu. To je tudi najbrž vaš vzrok, da ne priznate reklamacije.

Če prav razumem, me krivite, da sem imel aparat na prahu. Ni mi pa jasno, kakšen prah imate v mislih, saj je prahu povsod polno.

Strinjam se, da je v mojem stanovanju polno nevidnega prahu, ki lahko pride na aparat. Ko odpreš objektiv, gre ta prah v notranjost aparata.

Vem, da je polno prahu tudi v naravi, ko sem slikal.

Z aparatom nisem slikal določenih motivov, npr. ko avto dvigne prah na makadamski cesti.

Določeni foto-aparati imajo navedeno, da so odporni proti prahu.

Za moj model Panasonic TZ80 nisem nikjer zasledil, da bi bil govor o prahu, npr. foto-aparat je odporen proti prahu ipd.

Prosim, da mi razložite to vašo teorijo, da vse napake na aparatu izvirajo iz prahu.

Po mojem mnenju foto-aparat, ki ni odporen proti normalnemu prahu, ni za prodajo. Navedbe s strani prodajalca, da je prah povzročitelj pik na sliki, motnih slik, npr. pri povečavi, goljufanje kupca, z namenom, da se ne upošteva reklamacija.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati