zdravo.
Sam sem imel tablico genius g-pen m609 in lahko povem, da je bila pravo sranje, saj ima svinčnik na baterije, ki je narejen tako mehkužno, da mi je crknil prvič po enem mesecu, sem šel tja težit, da so mi ga zamenjali, mi je crknil spet po enem mesecu, nisem hodil nazaj, ker bi dal več za bencin in porbail preveč svojega časa ter živcev. Naj omenim, da vzrok ni padec ampak boga izdelava. Še sedaj mi leži v omari in niti ne pomislim, da bi iskal nov svinčnik. Aja cena je bila okoli 95€.
Za tem sem se odločil za nakup Wacom intuous 4. Vzel sem najmanjšo in lahko ti zagotovim, da v letu in pol, kolikor jo rabim (seveda kod amater ampak ti lahko zagotovim, da ima dosti sledov uporabe;)) nisem imel še enega sivega lasu in je verjetno najboljša tablica na svetu. Narejena je kod tank, padla mi je že na tla, svinčnik skozi pobiram po tleh, s tem, da je verjetno nova verzija še boljša saj se ti ni treba mučiti z kablom, kar je bil edini minus, kar bi ga lahko tej tablici dal. Tako da, ne kupuj nekih levih raje vzem Wacom neki x model verjamem, da je vredno. Pred letom in pol je bila cena moje okoli 250€, morda je sedaj padla, ker je zunaj novi brezžični model ne vem. Ampak vem pa, da se od tedaj nekoliko bolj držim reka, da nisem tako bogat, da bi kupšoval poceni;)
L.P.
P.S. imel sem tudi neki trust ki sem ga prodal po tednu, ker mi izdelava ni potegnila, je bil pa boljši kod genius.