0 

Marjan Krebelj @Nikio 1. Jun 2006, 12:13

Pred kratkim smo firmo preselili iz centra v BTC, kar pomeni, da ne morem več med malico skakat do Klemenca v DIA Studio. Zato me zanima, če obstaja v BTCju kak vsaj približno primerljiv fotostudio (razvijanje & sken diasov, nabava kvalitetnih filmov...)?
   0 

iztok @izo 1. Jun 2006, 12:17

ne vrjamem, kvečjemu za digital. dia studio postaja vse bolj osamljen otok glede filam,s emi zdi, sploh če hočeš kvaliteto. po eni strani še bolje, ker bodo res vsi začeli tam hodit in se ni za bat, da bo zaprl firmo. samo če konkurence ni, lahko začne kvaliteta šepra, po drugi strani, asmo po mojem si to ne morjo privoščit.
   0 

Marjan Krebelj @Nikio 1. Jun 2006, 13:52

Ja, ja Izo biggrin To je čisto druga debata. Mene zanima, kam grem lahko po filme v BTC in kam jih lahko nesem tam razvit.
   0 

Gasper @gash 1. Jun 2006, 14:15

izo ti je lep način povedal, da boš moral še naprej do name hodit. Pa saj imajo do 19h odprto.
   0 

Marjan Krebelj @Nikio 1. Jun 2006, 14:45

da se po koncu šihta do tja prebijem in nazaj mi vzame tudi 45 min (v času rush hour)... za kvalitetno razvijanje bom na vsake toliko že potrpel, filme bi pa vseeno kje bližje kupoval.
   0 

Olaf @Olaf 2. Jun 2006, 07:51

Svoje čase so imeli dokaj pestro izbiro v "velikem poku". Imeli so jih celo v hladilniku.
Potem se je pa začela digitalizacija in niso imeli več toliko na zalogi, pa cene so šle zelo gor, so pa lahko naročili brez problema. Ne vem pa kako je danes....
   0 

Frenk @frenk 2. Jun 2006, 08:01

Mislim, da jih imajo še vedno v hladilniku vendar so ga prestavili za nekaj metrov. Torej Big Bang.
Veliko foto labaratorijev ne razvija diasov in jih nosijo k Nami. Tam imajo toliko rabata, da te razvijanje stane isto kot če bi se sam j.. skoz gužvo. Mogoče je dan dlje za čakati. Bistvo, da vprašaš, kdo jim razvija diase. Beži od Baumere!!!


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati