Chips, vse ni v bakru; STB-ji od T-2 so prav en cr@p od cr@pa, mam že tretjega v desetih mesecih, modem prav tako - trenutno imam pregoren en vhod od štirih ... pa ga bom zamenjal in čez mesec, dva, bo spet isto.
Mam motnje čez cel zaslon, pokličem dol, oni "ne vidijo" ničesar, njim "kaže čist u redu linijo" ...
Ko rečem, da je T-2 TV za en drek, ne mislim samo na kvaliteto slike, temveč na "tutto completto service", na splošno oceno vsega, od kvalitete slike, do znanja tehnikov, pripravljenosti pomagat/svetovat uporabniku, do pripravljenosti znižat mesečno plačilo, ker cel mesec gledaš kocke in poslušaš zvok izpred dveh sekund.
Jaz razumem, da niso "krivi" za slabo telefonsko omrežje, jaz razumem, da majo to omrežje v najemu od Telekoma. A ti se postavi v mojo kožo; kličeš jamrat na T-2 za slab signal, tam pravijo da je krivo omrežje in naj se obrnem na Telekom, tam me po praktično pošljejo v kuratz, ker nisem njihov naročnik (stac. telefon sem namreč odklopil).
In pazi T-2 mi ni dolžan pomagat, ker niso odgovorni za slabo omrežje, tega mi pa Telekom ni dolžan zrihtat, ker nisem njihov naročnik - plačal sem pa oboje; jaz TV, moji tastari pa pred leti omrežje, ki je danes zanič, zrihtat ga ni pa dolžan nihče ...
No, komu naj jamram, koga naj za jajca stisnem? Pravno gledano ne morem nikogar. Tu v bistvu ni problem niti pri T-2, niti pri Telekomu, niti pri meni, pač pa v zakonodaji, ki take nategavščine dopušča!