0   

Andrej @blur 26. Feb 2007, 20:44

fotokaj je napisal/a:
Sej veš, ne morem jaz pri Canonu uporabljat besede "lepo", ko sem pa na Nikonu...

približno enako...samo da si jaz ne "zatiskam" oči... smile
 0   

Bostjan @Archie 27. Feb 2007, 12:39

Ma dober je tale Mark III, ni kej thumbsup !

Za biere mu, pa kako o Nikonih zraven rečt devilish .

PS. Za kaj nemarno bogat Nikonaš uporablja Canona?!

Rofl Rofl

Canonaši brez zamere... samo hec je! Pa rad verjamem, da bi marsikdo imel vsej 1 nogo laugh !
 0   

Bostjan @Archie 27. Feb 2007, 12:41

Očitno deluje.. tole z limanjem slike namreč...
 0   

daylight @daylight 27. Feb 2007, 13:54

Lahko bi izvedli eno masovno terapijo. Vsak canon-aš ima vsaj enega kolega ki je na nikonu (in obratno). Za en teden bi si zamenjali opremo.. in na njej iskali samo pozitivne lastnosti ki jih recimo pri svojem fotoaparatu pogresate. Po enem tednu pozitivne energije med pristasi Nik in Can bi se dobili na skupnem srečanju in seveda kaj spili v pozdrav sprave. Po 4ih rundah bi seveda sledila vroča debata Canon vs Nikon ter organiziran pretep z noži.

Rofl Rofl

no.. resno pa tko.. Canon uporabljam odkar sem zacel s fotografijo to pa izkljucno zato ker sem prvi fotoaparat zaplenil od fotra in me ni ravno zanimala razlika med znamkami.. (za sončne vzhode in rože je itak vseeno laugh ) kasneje pa sem počasi dokupoval dodatno opremo in objektive.. tako da nikoli nisem zacel razmisljat o menjavi sistema. Pa ne zaradi superiornosti canon-a ampak ker sem bil ze požegnan tam z vso šaro ki se je nabrala.. in ker mi je oprema dobro služila..

po drugi strani.. pa bi lahko pristal tudi na Nikonu po isti poti.. in mislm da je kar nekaj folka tuki ki je slo po podobni poti..

Mogoče pa nevem kaj zamujam ker ne probam nikon-a smile
 0   

Andrej @blur 27. Feb 2007, 14:01

daylight je napisal/a:

Mogoče pa nevem kaj zamujam ker ne probam nikon-a smile

nič.
 0   

Gašper @gaspers 27. Feb 2007, 15:17

@Blur, a bi nehal provocirati? Za božjo voljo ste smotani. Zarad kakšnih bedastoč se kregate upset
 0   

Andrej @blur 27. Feb 2007, 15:36

gaspers je napisal/a:
@Blur, a bi nehal provocirati? Za božjo voljo ste smotani. Zarad kakšnih bedastoč se kregate upset

a če poveš tisto, kar misliš je to zate provociranje? grin
 0   

Gašper @gaspers 27. Feb 2007, 19:39

blur je napisal/a:
[a če poveš tisto, kar misliš je to zate provociranje? grin

Ti dobro veš kaj sem mislil, če pa ne pa...
 0   

misfits @misfits 27. Feb 2007, 19:47

...bo šiba pela devilish
 0   

ro-bi @ro-bi 27. Feb 2007, 20:32

Blur, tebi sem že večkrat predlagal, da kupi canona!
In v roku leta dni, ko te bo nehalo držati trenutno prepričanje, boš isto sral po canonu.
Tako pač je s tabo.
Saj meni se smiliš, sam pomagat ti pa ne morem. Sem ti svetoval glede nikona vse, kar sem vedel in kar si vprašal- na koncu sem napisal, da kupi canona in ne razumem , zakaj ga ne?
Če namreč človek na eni stvari začne odkrivati napako za napako, se mu tista zadeva zaserje in poti nazaj do zaupanja NI!
lp
 0   

Andrej @blur 27. Feb 2007, 20:37

gaspers je napisal/a:
blur je napisal/a:
[a če poveš tisto, kar misliš je to zate provociranje? grin

Ti dobro veš kaj sem mislil, če pa ne pa...

ne ne vem... cool
 0   

misfits @misfits 27. Feb 2007, 20:47

ro-bi je napisal/a:
Blur, tebi sem že večkrat predlagal, da kupi canona!

Canonu je že en tečen misfits preveč, blur bi ga pa pokopal laugh
 0   

Janez Šturm @jj65 27. Feb 2007, 22:24

Pobi, ne bodite no tako strogi. Saj se da Canon-a tudi za kaj koristnega ponucat. Sploh pa sedaj ne kopujemo fotoaparatov za 15 let, ampak maksimalno 3 leta. Leče mogoče malo več. No in če je to res, potem pač ni konec sveta, če 3 leta delaš s canon-om!?! Ko zaslužiš za novega pa po novega!?! Lep večer. Lp J
 0   

Peter Bernik @Noob 27. Feb 2007, 22:29

Začnite normalno komunicirati (brez stalnih offtopicov in osebnih obračunavanj), sicer bom zaklenil temo.
[url=http://www.peterbernik.com/][img:58355b6b4e]http://blog.peterbernik.com/wp-content/images/podpis.jpg[/img:58355b6b4e][/url]
 0   

David Vatovec @davidv7 27. Feb 2007, 22:37

hmm 3 leta

4000 EUR/3 = 1.333 EUR na leto oz. 111 eur na mesec amortizacije samo za body

ja ja realna cifra ok.
 0   

David Vatovec @davidv7 27. Feb 2007, 22:38

to je približno isto kot 1dsmkII za pet let za isto amortizacijo.

Oz filei 1ds stanejo več.
 0   

David Vatovec @davidv7 27. Feb 2007, 22:39

he, he, po tem principu izplačaš 30D v enem letu! laugh
 0   

Janez Šturm @jj65 28. Feb 2007, 07:53

Pozabil si še plačo: bruto 2000€ + 21% za bruto bruto (na mesec) in to je to ko prišteješ še amortizacijo leč. Pozabili smo potne stroške! Lep matematični dan. Lp J
 0   

Andrej @blur 28. Feb 2007, 08:29

misfits je napisal/a:

Canonu je že en tečen misfits preveč, blur bi ga pa pokopal laugh

biere
 0   

Martin Peca @mPECA 28. Feb 2007, 08:49

točno tako... mojo 30ko z 17-85 in S70-200 bom odplačal junija... smile 108 eurov na mesec za eno leto... smile

juhuuuhuhu biggrin

laugh

Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati