0   

Matjaz @mbbirdy 17. Jul 2004, 08:29

Pri brisanju fotografije in ponovnem pošiljanju popravljene slike z istim imenom, se kljub izbiri nove slike z vašega diska, pojavi prejšnja slika. Tako morate sliko pred tem preimenovati.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati