0   

Simon @partyzan10 20. Nov 2007, 20:40

Zdravo,

Mene pa zanima ce se da kako preverit na fotoaparatu (CANON 350D) koliko fotografij je bilo narejenih? Na kja moram biti pozoren pri nakupu rabljenega fotoaparata?

Hvala vsem za odgovore.
 0   

Simon @partyzan10 21. Nov 2007, 16:18

Mi ne znan noben pomagati?
 0   

J @Natrix 21. Nov 2007, 16:30

Sem brskal po mojem 350D in nisem nikjer našel, da bi se dalo pogledat koliko posnetkov je narejenih. So pa slike oštrevilčene in ko jih preneseš na računalnik vidiš številko se mi pa zdi, da se resetira če ga ponastaviš na tovarniške nastavitve tako, kot se je meni. zdaj imam 9837 + nekaj čez 700...

Pozoren moraš biti pa na hmm zvok zaklopa samo ne vem ako bi to lahko ločil. Najbolj seveda na to da deluje pravilno. In opazil sem en pogost err na 350ki.. Namreč, ko daš kartico vn in nazaj notr včasih (ne tako pogosto no..) napiše err.. To se ni za bat, ker samo kartico še enkrat vn vzameš in daš nazaj pa spet lepo dela.
Glede uporabe pa se najbolj pozna na ohišju, saj ohišje na 350ki ni najboljše.. Pogledaš robove če je kje zlizano in pa gumbe za levo desno gor dol.. če je mehkejši pomeni več uporabe če je malo bolj trd pa manj.. meni včasih ko prtisnem levo začne kar vrtet slike recimo 5 v eni sekundi.

Za kaj več pa ne vem...


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati