živjo
a mi lahk pomagate prosim.prej sem fotografiral s canon a70 ptičke v naravi pa ni blo dobr,zdaj decembra pa mi mami rekla,da lahk kupm neki k bom zadovoljn, pol sm si šu pa s prjatlom kupt canona 350d pa še en objektiv k lahk na daleč slikam, pa sm uzel sigmo 170-500 in sm bil čisto presrečen,pa slikce so ble ful dobre,sam mal težk je,pol sm pa še en stojal kupu. no zdj so bli pa prazniki, pa mami rekla, da nj mal slikam v stanovanju k smo se vsi zbral v družini, pa sm reku da ne morm,kr je premajhn prostor pa da lhk sam tko na dalč pa ptičke slikam,pol pa se ful razburjat začela pa kr rekla,da bo šla do trgovine pa rekla,da hoče denar nazaj,da več k 1000 eurov aparat,pa ne more slikat notr tko skupinske slikce kokr a70,k je sam ene 20eurov vredn,pol pa še da grejo tak velk fotoaparat prodajat takmu fantu,pa da sigurn sam zato,da bom pol še mogu stojal kupt.
pol je šla pa nasledn dan res v trgovino,unga mladga prodajalca čist natulila,pa še mene zravn vlekla, jst sm pa mislu da bom umru od sramu!!!!!!
mene sploh noče poslušat kako je s temi objektivi pa za kaj so namenjeni,pa vas lpo prosim če vi kj napišete,da bo vas poslušala.sj sm ji reku,da lahk še ene 50 eurov,pa lahk kupm en rabljen 18-55 objektiv,k bom lahk notr sliku.
jst pa zdj sploh ne smem slikat,dokler se ona ne odloč kaj bo:S