0   

Damjan @corso 31. Dec 2007, 20:25

hello, imam fuji 9600 in delam z njim sem naredil priblizno 9000slik. Danes pa je kar tako "crknil" aparat je sicer se v garanciji, tako da gre po praznikih na servis. Ce pogledas display ali skozi okular je pol temnega in pol svetlega, nekakšna razmazana svetloba je vidna.

Zanima me če kdo ve koliko priblizno delajo kompakti "slik" ali pa mogoče tudi DSLRji.

Hvala za vse odgovore in Lp
 0   

Elvis @Turtle 1. Jan 2008, 00:44

Živio!
Nebi vedel koliko slik delajo kompakti, sem pa tudi jaz imel Fuji 9600 in se mi je cca. mesec dni pred iztekom garancije pokvaril (kar crknil je sam od sebe). Odnesel sem ga v Mixija, kjer sem ga tudi kupil, oni pa so ga poslali v Nemčijo na servis. Niso ga popravili v 45 dneh in potem bi mi morali dati novega, ker pa tega modela ni bilo več možno dobit so mi vrnili kupnino, jaz pa sem še nekaj doložil in kupil Canona 400D. Pred Fujijem sem imel kompakta Canon A75 in mi je delal skoraj tri leta, potem sem ga prodal kolegu, ki je še nekaj malega dodal da so mu ga na servisu porihtali in mu še zdaj dela. Nisem siguren da je okvra na tvojem fotiču povezana s tem koliko fotk lahko aparat naredi, tle je po mojem nekaj drugega pokvarjenega. Bolj je finta v tem, da so popravila (in deli) kompakta dragi in razen če ni v garanciji se ti ga ne splača popravljat.
Pa srečno Novo Leto 2008! thumbsup
 0   

Peter Atanackov @Geo 3. Jan 2008, 18:54

Veliko vec kot 9000 bi moral naredit, jaz imam doma se nekje olympusa c-350, ki je v nizjem razredu kot ta in se velik starejsi in ima krepko cez 10000 slik narejenih in se vedno dela.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati