0   

Marko @deejay2 4. Jan 2008, 02:42

V glavnem, ker je moj stari digitalni fotoaparat prenehal delovati rabim novega. Aparat rabim predvsem za slikanje druzine oz. za razne zabave. Torej aparat ne bi bil ravno namenjen slikanju narave oz. kaksnih oddaljenih objektov. Zato bi rabil nekaj cim bolj kvalitetnega za prej omenjen nacin slikanja. Me pa niti ne bi motilo, ce bi bil aparat okoren in dokaj velik. Imam rajsi vecjega z boljso sliko, kot manjsega s slabso.

Naj pa cena ne bo vec kot 250€.
 0   

Mitja Vodušek @Mixi 4. Jan 2008, 08:00

Glede na to da boš slikal družino in ljudi okoli sebe imam e fotoaparat za prodat in to je SONY H2. Tako da bi se cena tudi tukaj nekje gibala! Če si zainteresiran milahko pošlješ ZS.


LP

Mixi
 0   

Marko @deejay2 5. Jan 2008, 01:14

Digitalc mi je ozivel, tako da zaenkrat ne bom nic se nabavljal. Btw Mixi, kolk je pa star tvoj digitalc in za kaksno ceno bi ga bil tocno pripravljen prodat?
 0   

Mitja Vodušek @Mixi 5. Jan 2008, 09:43

Aparat je star eno letio in pol. Glede na to, da je v familiji to že tretji fotkič in je bilo z njim narejenih kakih 200 ali 300 fotk, sem se odločil da ga pač prodam. Cena aparata pa bi bila nekje okoli 250€, z kartico. Sama kartica pa pride okoli 50€. Aparat ima pa še vse ostalo od polnilca in vse kar spada zraven in originalno embalažo.

LP

Mixi


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati