0   

Uroš Uršej @Lucifix 9. Apr 2008, 12:09

Dosti zanimiv programček, ki omogoča gledanje raznih nadaljevank tudi pri nas (npr. CSI - čeprav zaenkrat samo trije deli).

Citiram:
Adobe je predstavil programsko opremo Media Player 1.0, medijski predvajalnik, ki uporabnikom omogoča ogled različnih televizijskih programov in video vsebin. Podjetje se je pri predstavitvi predvajalnika, ki deluje na operacijskih sistemih Windows in Macintosh, že povezalo z več ponudniki vsebin, kot so CBS, MTV Networks, Universal Music Group, PBS, CondéNet in Scripps Networks.

Media Player lahko predvaja pretočni ali lokalno shranjen video v formatu Adobe Flash, ki si ga uporabniki lahko ogledajo v ločljivostih 1080p, 720p in 480i ter s kakovostnim zvokom. Prav tako se je mogoče naročiti na televizijske oddaje in druge video vsebine, ki se samodejno pretočijo na računalnik, ko so na voljo. Med drugim so že na voljo televizijske serije, kot so CSI: New York, CSI: Miami, Star Trek, Melrose Place, Hawaii Five-O, The Twilight Zone in MacGyver. Za razliko od mnogih drugih podobnih storitev, ki so mnogokrat omejene samo na uporabnike iz ZDA, si lahko te serije ogledajo tudi slovenski uporabniki. (aNET)


Vir: http://www.agencijanet.si/adobe-s-predvajalnikom-televizijskih-vsebin/
Povezava: http://www.adobe.com/products/mediaplayer/

Drugače pa za nadaljevanke in filme (nič piratskega!) priporočam HULU.COM:
http://www.hulu.com/
Ampak ker EU (beri še ni) v Ameriki, gledanje tv vsebin naj ne bi bilo mogoče... razen če ne uporabljate npr. Hotspot Shield: http://hotspotshield.com/
Vir: http://www.kuanhoong.com/2007/12/18/how-to-watch-hulu-shows-outside-of-usa/

N-joy thumbsup


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati