0   

Mirjana @skypeace 16. Apr 2008, 14:11

Živjo. Kljub temu, da je bila tema nazadnje zbrisana vas obveščam, da je tokrat protest za podporo Tibetu organiziran to soboto 19. Aprila v Ljubljani na Prešernovem trgu. Dogodek se bo pričel ob 15h.

Valjeni vsi tisti, ki bi radi izrazili svoje mnenje, tudi tisti ki bi radi fotografirali - priložnosti za lepe fotke mislim, da ne bi smelo manjkat

predstavitev in namen dogodka:

ZA MIR IN ČLOVEKOVE PRAVICE V TIBETU

Kontakt: 040-125-512

Po tem, ko je Evropski parlament sprejel resolucijo o Tibetu, se bo v Ljubljani odvijalo mirno zborovanje - podporniki Tibeta so vabljeni, da se zberejo in zahtevajo konec nespoštovanja temeljnih človekovih pravic v Tibetu, in da zaprosijo za to, bi se spoštovalo temeljne človekove pravice Tibetancev tako, da bi lahko svobodno živeli v svoji deželi s pridobitvijo avtonomije. Kopije resolucije bodo na voljo za branje, in na voljo bo tudi pismo vladi, ki ga boste lahko podpisali.

Datum: Sobota, 19. april 2008 thumbsup

Ura: 15:00

Kraj: Prešernov Trg - Ljubljana sunny

Dogodek: mirno zborovanjeZavod Dharmaling je član International Tibet Support Network, svetovne zveze nevladnih organizacij za podporo Tibetu, ki si prizadeva za čim učinkovitejše delovanje svetovnega gibanja za pomoč Tibetu. Članice ITSN imajo različna stališča o prihodnjem političnem statusu Tibeta, vse pa se strinjajo, da je Tibet okupirano območje, nasprotujejo kršenju človekovih pravic v Tibetu, in si dejavno prizadevajo, da bi po mednarodnem pravu Tibetancem priznali pravico do odločanja o svojem lastnem političnem, gospodarskem, družbenem, verskem in kulturnem položaju.

http://zavod.dharmaling.org/za-podporo-Tibetu.html

VAŠE MNENJE JE POMEMBNO!


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati