0   

Manca @photoo 20. Apr 2008, 15:34

živjo. sem nova na tem forumu! uvajam se tudi pri fotoaparatih in programu photoshop. Res pa je da mi fotoshop ne gre ravno najbolje od rok, pa me zanima sploh osnova (verjetno se mi boste smejali, kajti tukaj ste sami profesionalci..) kako narediti podpis. nekaj sem poizkušala pa mi ne gre ravno..sploh nevem niti kako prilepiti sliko v nov layer.. sliko kopiram in potem grem v nov layer kliknem z desno miškino tipko..ampak se mi ne pokaže "paste", ne pokaže se mi nič. tako da nevem. res bi bila hvaležna za vsak odgovor! smile
 0   

Peter Atanackov @Geo 20. Apr 2008, 18:22

Kako daš podpis... Izbereš on znakec za pisanje, napišeš, kar imas za napisat in je. Nato postaviš podpis kamer hočeš. Potem pa še greš pod zavihek Layers in klineš na ta nov layer, ki se bo imenoval enako kot tvoj podpis. Tam samo še nastaviš opacity (da bo napol prozoren) in je.

Kar se pa tiče novih layerjev, če hočeš iz druge slike prenest je najlažje da odpreš obe sliki ki boš uporabla, klikneš na tisto katero hočeš da bo služila kot nov layer in jo kar preneseš, tako, da držiš CTRL, jo primeš, in spustiš na tisti sliki katera bo služila kot ozadje.
 0   

chips @chips 20. Apr 2008, 19:01

Povezava 1
Povezava 2
[i:0172c3323d]"Z zensko, ki jo ljubim, gledam soncni zahod in si mislim: 1/250, f8" (Canon)[/i:0172c3323d]
| [url=http://www.deniszupan.com]DENISZUPAN.COM[/url] | [url=http://blog.deniszupan.com]BLOG[/url] |
 0   


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati