0   

Boris @Bauci 5. Jun 2008, 09:26

Če je kdo naročal iz te trgovine ga prosim za pomoč. Na njihovi strani je BIC/SWIFT-Code: DEUTDEDB750 na predračunu, ki sem ga dobil pa BIC/SWIFT-Code: DEUTDEDB741. Kateri je pravi. Sem pisal na e-mail pa mi še niso odgovorili.
Hvala za pomoč, Boris
 0   

poZdravcek @poZdravcek 5. Jun 2008, 09:54

Kot vidim je razlika le v zadnji treh številkah, prejšnje so enake. V primerih 11.mestne BIC kode banke pomenijo zadnja tri mesta oznako podružnice (enote) iste banke. Preveri, če se razlikuje tudi številka računa. Iz podatkov na spletni strani bi rekel, da je to račun fizične osebe, ne firme. Možno je, da ima ta fizična oseba dva računa pri dveh različnih enotah banke, da gre za dva računa dveh različnih fizičnih oseb, računa fizične osebe in firme.... Možno je tudi, da je ena izmed BIC kod napačna. Vsekakor pred nakazilom preveri.
 0   

Rene @EN-EL9 5. Jun 2008, 11:55

z to trgovino imam par dobrih izkušenj in eno slabo. naročil sem eno stvar za 20€ in ko sem jo dobil ni delovala. sem poslal nazaj in so se strinjali da mi vrnejo denar. to je bilo kakšna 2-3 mesce nazaj. potem so še mi parkrat odpisali da bodo vrnili denar, ampak do danes denarja še ni, na maile pa tudi ne odpisujejo. bodi previden. tam sem pustil kar nekaj € in nikoli nisem imel problema, ko pa gre za 20€ pa ne vrnejo in ne odpisujejo.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati