0   

tadej @tadejp 3. Sep 2008, 21:41

Pozdravljeni,
pred kratkim sem nemestil Adobe LR 2.0. Nekaj dni je vse delalo ok, potem pa brez kakšnega bistvenega razloga (razen nadgradnje ramov...z 1gb na 2.5gb, a to ne more biti vzrok) problem. Ko želim dodati fotke v program, ta enostavno zmrzne. Ni važno na kak način jih poskusim dodati, več ali eno... LR zmrzne in nadaljujem lahko le če zaprem okno... alt+f4...sicer ostanem v LR, a željene fotografije za obdelavo vseeno ne morem dodati. Program sem ponovno naložil in isti problem...ker v LR trenutno ni nobenih fotografij, dati pa jih pa v program ne morem, posledično ne morem uporabljati LR. Če kdo ve kaj bi lahko bilo, bi bil vesel pomoči.
 0   

tadej @tadejp 4. Sep 2008, 11:45

Še enkrat se javljam...problem sem obšel tako, da ko "zmrzne", kliknem enter in slike se naložijo. Se pravi, da sem verjetno s kako bližnjico navidezno skril import dialog, ki se odpre vsakič ko dodaš slike. Ali kdo ve kako/kje se to nastavi?
 0   

Sharpshooter @Sharpshooter 21. Mar 2010, 14:49

Mene zanima, a vi importate čisto vse slike v enem fajlu v Lightroom, pa potem pobrišete slabe, ali naredite izbor že prej?


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati