Pozdravljen,
kaj boš ponudil in koliko si upaš odstopati od klasične poročne fotografije je čisto odvisno od odštekanosti para, če mu nekonvencionalen stil fotk ustreza. Tukaj boljše, da ne iščeš tople vode, ker se lahka kmal zajebeš, čeprav si naredil vrhunske fotke, pa jim zaradi kake njima nenavadne perspektive ne bodo všeč

Držiš se klasike, če pa imaš kaj časa, pa lahko narediš nore stvari, seveda pri tem držiš par v navdušenju, da bosta zgledala noro zaljubljena in pritiskaš
Je pa res zanimivo tole zadnje vprašanje, koliko so naročniki pripravljeni narediti za kvaliteten izdelek - najprej so pripravljeni dobro plačati in s tem v podzavesti bodo v dežju tekali naokoli kot mali otroci (čeprav meni para v to ni uspelo prepričati tole soboto, ko je na Otočcu deževalo, pa še "časovna stiska" je bila, ker se je mudilo na večerjo), plezali na drevesa ali pa kake stene in se vlačili po grmovju, vse za dobre fotke

Tako, da jaz kar namučim ljudi, če si želijo kaj bolj nenavadnega.
Se pa vedno pojavlja ta problem, da ljudje mislijo, da res dober izdelek lahko nastane kar v enem dnevu - dober izdelek za moje pojme nastane tako, da si vzameš čas za fotografije in če je mogoče narediš tiste pozerske na kak lep dan prej, ker na dan poroke za to ni toliko časa, kot bi si ga želel, pa še ponavadi dežuje

Sicer pa če imaš malo domišljije, lahko kjerkoli narediš lepe fotografije.
Te pa še moram vprašat, kaj je zate samooklicani fotograf?
hvala
Bor
You don`t have to be a freakon to use Nikon.