0   

Stane Crnjak @staneC 19. Sep 2008, 08:40 0   

matej @klik2 5. Okt 2008, 13:05

thumbsup
Nisi ravno fan Hamiltona se mi zdi yes
Po tistem ko je med prehitevanjem zrival s proge druge voznike v Italiji, ga mam še manj rad sleep
 0   

Aleksander @discom 5. Okt 2008, 15:11

"Zrival s proge druge voznike"...se mi zdi malo hud izraz (pa ne samo zato,ker sem sam fan L. Hamiltona).
Če bi bilo to res,bi mu sigurno (z veseljem) naložili še kakšno kazen.
Prav tako pa je (vsaj po mojem) neupravičeno dobil kazen za "domnevno" napačno prehitevanje v Belgiji,ko ga je pa Raikkonen "zrinil" s proge v šikano in ga tako praktično prisilil v tak manever.In čeprav ga je Hamilton spustil po pravilih nazaj predse je bil vseeno kaznovan.Raikkonen pa ne kljub nevarni vožnji,ampak on je pač iz moštva Ferari.In oni so praviloma običajno privilegirani,kar se kazni tiče (razen tistih,ki jih res ne morejo "pomesti pod preprogo").
Res je,da je včasih prehitevanja in boje med vozniki težko zmeraj ločiti med pravilnimi in nepravilnimi,toda (kot verjetno skoraj povsod drugje) tudi tu žal obstajajo različni kriteriji za ista dejanja (in/ali posameznike).

thumbsup
But that´s just my opinion...


Nobody Is Perfect , I´m Nobody
 0   

abo01 @abo01 5. Okt 2008, 17:22

FIA - Ferrari International Assistance.
 0   

matej @klik2 6. Okt 2008, 18:42

Citiram:
On several occasions he was on the edge, hammering his car over the big curbs at the second chicane, pushing Timo Glock, the Toyota driver, on to the grass or banging wheels with Mark Webber of Red Bull. This was Hamilton once again delivering under pressure.

Citiram:
Zamere po dirki za veliko nagrado Italije v Monzi se še niso niti približno polegle. Najbolj besen je Nemec Timo Glock (Toyota), ki še vedno ne more verjeti, kako 'podlo' ga je prehitel Lewis Hamilton (McLaren Mercedes). Nemec je namreč moral zapeljati na travo.

...in še in še.yes
Zgleda da samo oboževalci ničesar ne opazijo, kot ponavadi. Isto je bilo pri Šumiju.bigrazz
Kazni pa ni dobil, saj so mu jo že zadnjič dali neprimerno (čeprav je vseeno pridobil ob sekanju šikane, kar ni dovoljeno po pravilih, ki mi gredo tako ali tako vsaj nekatera že pošteno na živce).
Oh kako pogrešam čase, ko je bila F1 še šport, ko so vozniki vozili na nož, takrat se nihče ni sekiral zaradi spreminjanja poti (cikcak), pa še prehitevanje je bilo lažje, ker je to aerodinamika dovoljevala.
Zdaj pa je treba čakat na dovoljenje za vstop v boks, ko je safety car na stezi. Bull****. sleep
 0   

Žan @Constatin 6. Okt 2008, 19:25

NO usak ima svoj pogled na to kdo je sekal šikane kdo je koga izrinil ipd. Drugače nism fan F1 sam se mi zdi da, ko je Hemilton sekel šikano dobil upravičeno kazen!!! (mislm da nekaj sec. pribitek in s tem izgubil nekaj mest)

biggrin
 0   

nejc @nejce 2. Dec 2008, 14:47

Jaooo...jebeš hamiltona! VAžn da obstaja ferrari pa Massa!!


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati