0   

Tomaž @Vajnc 30. Sep 2008, 17:38

Imam Powershot A75, pred kratkim sem ga ponovno hotel uporabiti pa sem opazil zamegljeno sliko na displeju in tudi sama slika po sprožitvi aparata je bila nerazpoznavna zamegljena. Prosim bolj izkušene za nasvet ali je aparat za v kanto upset ali pa je fora v nastavitvah. Uporabil sem tovarniško ponastavitev (default)pa ni nič bolje

LP Vajnc
 0   

chips @chips 30. Sep 2008, 18:01

Preveri, ce ni slucajno leca umazana, ceprav se mi zdi, da opisujes tezavo kot napako pri fokusiranju. Torej, ce predpostavljamo, da fokusiras pravilno in da aparat nima moznosti rocnega fokusiranja (kar ga A75 menda res nima), je aparat za na servis ali pa v smeti, saj se popravilo najbrz ne splaca zaradi starosti aparata.
[i:0172c3323d]"Z zensko, ki jo ljubim, gledam soncni zahod in si mislim: 1/250, f8" (Canon)[/i:0172c3323d]
| [url=http://www.deniszupan.com]DENISZUPAN.COM[/url] | [url=http://blog.deniszupan.com]BLOG[/url] |
 0   

Jernej @Horse 30. Sep 2008, 22:00

chips je napisal/a:
...kar ga A75 menda res nima...


Res je že kar nekaj tega, a A60 (nekoliko nižji model) je imel možnost ročnega ostrenja pri macro posnetkih. Mogoče je chipsov predlog res najboljši, preden se odločiš kako drugače 8stroškovno pogojeno) ukrepati.

PS: Če ti fotografija predstavlja (vsaj) hobij, bi ti predlagal, da reskiraš kakšen € več (kot za morebiten servis) in si privoščiš nekoliko sodobnejši fotoaparat. Sam sem nedavno na disku našel slike narejene s prej omenjenim A60 in moram priznati, da se nikakor ne morajo primerjati s slikami aktualnih fotaparatov za drobiž več kot 100€.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati