0   

Lovro @lovro 8. Okt 2008, 19:24

Februarja pred (7mesci) sem naročil v tej trgovini (TopVision) body Canon 40D
in nakazal denar na njihov račun v znesku ( 953,74 EUR) Ker je trajalo predolgo sem nakup odjavil in zahteval denar nazaj, vendar denarja še do danes niso vrnili. Zmeraj ko sem jim napisal e-mail so mi odgovorili da v roku 5ih dneh dobim denar, vendar denarja še nimam.
Ko sem danes hotel iti na njihovo stran,vendar spletna stran več ne obstaja mad
Kaj lahko v tem primeru naredim? Ali so katere pristojne službe, da bi se obrnil na njih in izterjal denar? Ali ima še kdo takšen problem? Prosim za pomoč, hvala.
Denar sem krvavo prisluži in nočem, da mi ena trgovina tako na hitro odvzame oz. ukrade grin


lp
Lovro
 0   

Lovro @lovro 8. Okt 2008, 19:31

Ta mail (zadnji) sem dobil sedaj v septembru !!!


Sehr geehrter Kunde,

vielen Dank für Ihre Mail an topvisionshop.com.

Wie Sie vielleicht bereits aus der Presse erfahren haben, ist unser Unternehmen unverschuldet und trotz guter Auftragslage in eine schwierige wirtschaftliche Lage geraten.

Zur Zeit arbeiten alle Topvision Mitarbeiter und natürlich die Geschäftsführung daran, die für alle Beteiligten unerträgliche Situation wieder zu normalisieren.

Ich versichere Ihnen, dass Topvision alles dafür tut, berechtigte Forderungen so schnell wie möglich auszugleichen, was, wie ich hoffe, in Kürze der Fall sein wird.

Sobald die Unternehmenssanierung abgeschlossen ist, erfolgt eine sofortige Rückzahlung.

Wir bedanken uns ganz herzlich für Ihre Geduld und wir, das Team und ich, entschuldigen uns bei Ihnen für alle Unannehmlichkeiten, die Ihnen dadurch entstanden sind.

Mit freundlichen Grüssen

Udo Valerius
Geschäftsführer

und


Ihr topvisionshop.com Team

Saar - Mosel - Platz 2
54329 Konz
Tel: 0651-462 9899
Fax: 0651-4936250-9
 0   

Miha Babnik @mbabnik 8. Okt 2008, 20:56

Uf, to je pa res grdo imaš pa res strašno smolo. Upam, da ti bo uspelo dobiti denar, ker 900+ EUR ni malo denarja. Sem odprl TopVision pa se res odpre ena fake stran.

L.P.

Miha
 0   

togrizek @togrizek 8. Okt 2008, 21:09

...
 0   

Bostjan @Archie 8. Okt 2008, 21:11

Pokliči tja gor, povej da nej vrnejo denar in jim zagozi s prijavo na nemško policijo preko nemše ambasade v Sloveniji. Naslednji korak je da pokličeš na nemško ambasado in vraša kaj lahko narediš. PRej pa zberi vso dokumentacijo o nakazilu, mailih, itd...

LP
 0   

togrizek @togrizek 8. Okt 2008, 21:40

...
 0   

ogabe @ogabe 9. Okt 2008, 07:00

Ce je/bo sla firma res v stecaj, potem lahko pozabis na svoj denar. Ko pride enkrat do tega, si preostal denar in sredstva raztalajo vecji upniki, kar pa ti s 1000eur definitivno nisi. Na zalost...
Se vedno pa lahko upas, da bo vse skupaj izplavalo iz krize in bo na koncu vse ok, ceprav po pravici povedano je verjetnost zelo majhna.
Pa se tretja stvar... pri teh stvareh naredis najprej domaco nalogo in si vzames 10min casa da ugotovis kako taksne trgovine in "trgovine" poslujejo. Ce te naloge ne naredis imas danes ogromno moznosti, da se ti zgodi to, kar se je zgodilo tebi.
[url=http://www.photo.si]PhotoSI[/url]
 0   

Marko @alessy 9. Okt 2008, 07:43

Uf. Mislim da ne boš dobil ničesar. Sploh pa se že od februarja ubadaš s temi problemi. Zdaj je že oktober . Malo dolgo si čakal . Za takšen denar bi se splačalo tudi osebno it k njim če ti niso dal zadeve v roku ali pa da so ti zavlačeval z nakazilom... Zdaj je kar je in mislim, da ne boš več kaj dosegel. Žal...
Dejstvo je pa tudi to da so oni že takrat vedeli da bo šla trgovina v stečaj, drugače bi imel kamero v rokah...
 0   

Lovro @lovro 9. Okt 2008, 19:40

Ja jest sem urgiral že od samga začetka pa so mi skoz govoril da bom dobil denar . In večkrat na mesec sem jim pisal, pa zmer so govorili da dobim denar in da naj počakam in da so imeli eno računovodsko napako in da jo odpravljajo itd....lp
Lovro


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati