0   

Uros @UrosS 10. Okt 2008, 11:00

Pozdravljeni

Z Sony DSC-H5 imam stalno neke težave, do sedaj mi je že 2x nehal delat gumb za izostrenje slike - ko pač gumb pritisneš do polovice, mora izostriti, nato pritisneš do konca in slika - prva faza je nehala delat, se pravi je izostril šele ko sem pritisnil do konca, in obenem še slikal, sedaj pa ko je prišel iz sevisa, pa mi ne dela zvočnik na fotoaparatu..

Vse skupaj je bilo popravljeno pod garancijo, ampak garancija ni večna, zato bi rad da mi aparat zamenjajo, saj imam polno kapo problemov. Pravi tudi da s temi modeli nimajo težav, moj pa jih ima karnaprej, zato se obračam na vas.Na servisu pravi da menjava ni možna, sedaj pa me zanima kako se da problem z menjavo aparata rešiti?

LP UrosS
 0   

iztok @izo 10. Okt 2008, 11:48

a si slučajno polil fotič s čim ipd? verjetno so samo knof zamenjali pa pa kakšen kontakt spucali in ti preščipnili kabel za mic, ko so nazaj dajali ohišje biggrin
zdej dokazat kaj takšneg pa je druga zgodba (če bi bilo kaj v tej smeri res)..
glede takšnih zadev so naši servisi obup, in na žaslot kaj dosti na bolje ne gre, se mio zdi, razen, ko moraji itak cel sklop zamenjat. da bi pa kaj kdo sam zares popravil, pa mislim, da je so redke izjeme, ki res znajo nardit, tako kot se šika.
 0   

Uros @UrosS 10. Okt 2008, 22:31

Nič ga nisem polil, samo normalno uporabljal, pa še to zelo pazlivo (vedno čiste roke, nikoli bliu vode, nikoli nič pretresljivega) tako da mi resnično ni jasno zakaj to dela..
 0   

albin @albin 13. Okt 2008, 17:32

Hojla!
a je že picasa 3 v slovenskem jeziku. Če je, kje se ga da dobiti.
l.p.a
 0   

Uros @UrosS 13. Okt 2008, 20:26

No, a ma kdo kakšne izkušnje glede menjave fotiča? Ker men je prekipelo vozit mašino gor in dol, u fužine na servis, pa pol domov itd.. če bi tako vedel, nebi kupil Sonyja, ampak bi še mal privarčeval in kupil kaj boljšega..

Uglavnem zanima me karkoli glede menjave za drug aparat, popravila me ne zanimajo več.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati