Jebat ga, jaz sem cisto na Noobovi strani... Pomiri se my ass. Razumem, da stvari crknejo. Vse crkne, ampak to da me drkajo z 2-3 tedenskimi cakalnimi dobami je pa kretensko, pa naj sedaj kdorkoli rece karkoli zeli. Mesec ali dva nazaj, mi je na dobre pol leta stari skatli crknila baterija. Ja se zgodi, ceprav mi prej v vec kot 10 letih in priblizno 4 Toshibah ni crknilo nic... razen enega diska, pa se to sem bil kriv sam, saj mi je med delom padel po tleh.
Ampak kot sem rekel... se naredi. Prides na servis "ja je sla baterija ni problema, bomo zamenjali". No super. Eh pocasi pocasi, ni vse tako zelo super... baterija bo tukaj v 2-3 tednih, prej sigurno ne. Ok se delate norca? Cez 10 dni grem na svetovno prvenstvo in bi nekako rabil laptop... ZA DELAT NE ZA JEBENE IGRICE SPILAT, CE SLUCAJNO DO SEDAJ SE NISEM BIL DOVOLJ JASEN! Uhmm... ja ne vem bomo probali ampak dvomim. V celi jebeni Sloveniji kot kaze ne obstaja ena sama rezervna baterija (tudi rabljena bi bila ok). Za namecek pa omenijo, da baterije pa res crkujejo kar po tekocem traku, ampak kot kaze je to prevec za razmisliti in nabaviti eno ali dve za rezervo.... za celo Slovenijo.
No kot kaze je z diski enaka stvar. Pa nic bat... diski so za razliko od baterij standardni... naj se zapeljejo do Trzina v Asbis in vzamejo katerega koli od Seagatov, Hitachijev... za desetino cene. Pa bo stvar urejena v enem dnevu. Ampak se enkrat... kot kaze sta logicno razmisljanje in Apple skregana med seboj.
Najbolj kretensko pri vsem tem pa je, da se oglasujejo kot izbira za profesionalce... kot kaze za nezaposlene profesionalce, saj normalni nekako tezko prezivijo 2-3 tedne brez orodja. No ja... razen ce bi vzel se dva ali tri laptope... za backup.
[url=http://www.photo.si]PhotoSI[/url]