0   

Aleš Čadež @AlsCdz 20. Dec 2008, 22:46

Jutr mam namen it mal fotkat na barje. A je kdo že kej fotkal barje? Predvsem me zanima kam it, ker zadeva je velika:)
 0   

Aleš @lial 21. Dec 2008, 06:50

V takšni situaciji, ko je veliko poplavljenega ti priporočam tri možne izhodiščne točke:
- po glavni cesti do IG-a, pred črpalko zaviješ levo na makadam, po 500m prideš na krišišče štirih poti. Izbereš lahko katero koli, le da je skrajno leva verjetno neprevozna po kakšnem kilometru. Če greš naravnost prideš ven na Lavrici.
- proti Vrhniki do nadvoza v Drenovem griču, levo proti Bevkam, preden prideš v naselje je tabla levo za Mali plac (kulturni spomenik, samostojno barje na barju in nista povezana!). Do tja greš komot peš, potem pa je okrog tega fenomena krožna pot. Verjetno bom danes tudi sam šel tja. LINK spomladanskega foto-lova Diane (me ni bilo zraven)
- po 'ižanki' do odcepa za Mateno, držiš se desno do kraja Brest, pri piceriji desno in potem naravnost. Ven prideš v Kozlarjevi gošči.
Ob vsem tem pa moram še zapisat, da ne vem, koliko je trenutno poplavljenega zato me ne klet, če bo kje namesto poti voda. Pri tem zadnjem predlogu je najbolj tiki-tiki

Lepe fotke ti želim!

LP

P.S.: Pa kvalitetne škornje daj gor grin
 0   

sebastijan @smotko 1. Mar 2009, 20:29

To tudi mene zanima, samo prihajam s Koroške, in bi po mojem bilo najbolje, vsaj za prvič, da je nekdo z menoj. Kdaj pa je Barje najlepše, spomladi, jeseni, poleti ali pozimi in v katerem času, dopoldan ali popoldan? Verjetno skoz! In kaj priporočate glede osebne opreme za zaščito?

LP
 0   

Aleš @lial 1. Mar 2009, 21:20

In ti to resno, ali tako kakor oni zgoraj?
 0   

sebastijan @smotko 2. Mar 2009, 15:20

resno! Imam svojo temnico za ČB, in naveličal sem se razvijanja slik s Koroške, rad bi še šel kam kaj dobrega ujet v objektiv

lp
 0   

Aleš @lial 2. Mar 2009, 16:07

V tem primeru se lahko dogovoriva za skupni potep, več pa predlagam na ZS.

LP


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati