0   

furbi @furbi 15. Jan 2009, 14:45

Ima kdo od vas slovenska navodila za Nikona D90?
Za D80 si ga lahko iz neta dol potegno. obstaja kaj podobnega tudi za D90?

Hvala
Furbi
 0   

furbi @furbi 15. Jan 2009, 15:04

sem že najdo. Na nikon.si sem se prijavil in si lahko zastojn dol potegneš navodila za vso nikonovo opremo.

Furbi
 0   

Stane Crnjak @staneC 15. Jan 2009, 15:39

Ja, potem ti pa po pošti račun pošljejo. In to fajn račun.
 0   

furbi @furbi 15. Jan 2009, 15:47

sem sedaj klicalna Nikon Slovenija in so rekli, da vse kar si dol potegneš je zastojn...

lp
furbi
 0   

Stane Crnjak @staneC 15. Jan 2009, 19:37

Če lahko Fotokaj zaj.bava, lahko še jaz laugh
 0   

Danilo @TAubi 1. Feb 2009, 15:19

furbi je napisal/a:
sem že najdo. Na nikon.si sem se prijavil in si lahko zastojn dol potegneš navodila za vso nikonovo opremo.

Furbi

Furbi, tudi jaz sem poskusil potegniti SLO navodila preko nikon.si , pa nišlo. Kupil sem ga preko Globalmediapro Limited (NZ) - serijske št., pa tako zgleda ni v seznamu evropskih prodajalcev. Zato te naprošam, če se lahko nekako dogovoriva zanje. Angleško verzijo sicer imam, vendar kaj veliko mi ne koristijo!!.
Hvala za pomoč in LP Danilo.
 0   

Danilo @TAubi 1. Feb 2009, 15:36

Furbi, sem že uspel presneti SI navodila (D90), vseeno hvala. Lp Danilo
 0   

Peter @Focus 24. Feb 2009, 18:18

Tole slovesko igračkanje z navodili tako pri Canonu kakor tudi pri Nikonu je že rahlo neokusno. V interesu generalnega slovenskega distributerja bi moralo biti da so navodila za uporabo v pdf formatu na njihovih spletnih straneh za download.

Če mislijo, da bodo slovenska navodila prodjala Canone in Nikone po 20% višjih cenah, kot v drugih državah se prekleto varajo, posebej sled dejstva da slovenci obvladamo v povprečju dva tuja jezika.

Možnost dostopa do slovenskih navodil v pdf-ju je znak njihove poslovne zrelosti in gradnja zaupanja nas potrošnikov do njihovih blagovnih znamk.
 0   

Alien @Alien 24. Feb 2009, 18:43

Saj pri Nikonu so navodila v slovenščini na voljo za download. Ni pa jih za starejše izdelke, ko še ni bilo Nikon Slovenija, se pravi ko je bil zastopnik še Grafo.
 0   

tina @stunfa 16. Apr 2009, 23:49

jaz ne vidim tega za dol potegnit sad . Mi kdo pove bolj točno prosim.?
 0   

Alien @Alien 17. Apr 2009, 07:36

www.nikon.si

Podpora
Podpora in prenosi/Enter
DSLR
D90
Navodila za uporabo (zavihek)

Moraš se pa najprej vpisati kot uporabnik in registrirati izdelek.

Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati