sem že najdo. Na nikon.si sem se prijavil in si lahko zastojn dol potegneš navodila za vso nikonovo opremo.
Furbi
Furbi, tudi jaz sem poskusil potegniti SLO navodila preko nikon.si , pa nišlo. Kupil sem ga preko Globalmediapro Limited (NZ) - serijske št., pa tako zgleda ni v seznamu evropskih prodajalcev. Zato te naprošam, če se lahko nekako dogovoriva zanje. Angleško verzijo sicer imam, vendar kaj veliko mi ne koristijo!!.
Hvala za pomoč in LP Danilo.
Tole slovesko igračkanje z navodili tako pri Canonu kakor tudi pri Nikonu je že rahlo neokusno. V interesu generalnega slovenskega distributerja bi moralo biti da so navodila za uporabo v pdf formatu na njihovih spletnih straneh za download.
Če mislijo, da bodo slovenska navodila prodjala Canone in Nikone po 20% višjih cenah, kot v drugih državah se prekleto varajo, posebej sled dejstva da slovenci obvladamo v povprečju dva tuja jezika.
Možnost dostopa do slovenskih navodil v pdf-ju je znak njihove poslovne zrelosti in gradnja zaupanja nas potrošnikov do njihovih blagovnih znamk.
Saj pri Nikonu so navodila v slovenščini na voljo za download. Ni pa jih za starejše izdelke, ko še ni bilo Nikon Slovenija, se pravi ko je bil zastopnik še Grafo.