0   

Žiga @zcetrt 3. Feb 2009, 12:04

Pozdravljeni.

Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje s spletnimi stranmi, kjer lahko tržiš svoje fotografije (npr. shutterstock). Cena na prodano fotografijo je sicer precej nizka, a za fotografa je storitev "brezplačna".

Je kdo že kaj poskusil? Se sploh lahko dobi morebitno nakazilo na PayPal račun ali celo v Slovenijo? Ali je vse skupaj bolj nateg oz. deluje le za tiste, ki so bili tam na začetku in so povečini iz Amerike?


Hvala za vse konstruktivne inormacije.
 0   

Luka @lukas123 3. Feb 2009, 12:46

Ne to ni nikakršen nateg, poznam jest enga ki zasluži do 2000 dolarjev mesečno, je pa res de je skoz frej in je to nekak njegov šiht, ubisvu po cele dneve samo fotka, pa ne mislt da gor daje kakšne neverjetno lepe fotke, to fotka samo tisto kar je tisti trenutek aktualno, Npr. za božič fotka kkšne otroke, božične jelke, bombone pa take traparije, uglavnm tolk je že dobu skoz to da ima nikona d3, objektivov kar jih hočeš, pa še živi ko gospod.
Sam to so redki taki, moraš res imet cajt za te stvari pa se skoz s temu ukvarjat.
Sicer sem pa gledal malo letošnje koledarje, ki jih dobiš od raznoraznih firm in je večina fotk samo iz shutterstocka cool
 0   

Žiga @zcetrt 3. Feb 2009, 13:07

Kako je pa z nakazili v Slovenijo? Ali to poznaš tujca?
 0   

Luka @lukas123 3. Feb 2009, 13:51

Ne ni tujec, doma je v grosupljem.
Ne vem pa ne kko mu nakazujejo, siger bo pa kdo na forumu vedu kej več povedat o nakazilih
 0   

Oracle @Oracle 4. Feb 2009, 11:04

poznam nekaj ljudi, ki dobijo vsak mesec okoli 500-800€, objavljenih imajo med 200 in 300 fotografij thumbsup nakazujejo na paypal račune iz česar si potem lahko nakažeš na svoj račun, ampak pomoje dokler kupuješ opremo, za to ni potrebe biggrin


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati