0   

Chio @Chio 23. Mar 2009, 18:11

No, v nedeljo sem naročil MP4 pri dokaj znani trgovini, nakupi.net. Naslednji dan so mi rekli, da naj paket pridem iskati že v sredo, saj me bo čakal tam. V sredo ni bilo nobenega listka, a sem mislil, da je pač zamuda. Tudi v četrtek ni bilo nič. Pišem jim, kličem jih, nobenega odgovora/javljanja. Pisal sem jim maile v četrtek, petek, soboto IN nedeljo. Niti enkrat mi niso odgovorili. V ponedeljek in torek, naslednji teden je bilo isto. V sredo pa so mi le odgovorili, po temu ko sem pač nekaj grdih rekel upset Niso mi poslali listka, pa še paket so poslali na čisto drug konec ljubljane. Ko sem bil že vesel, da sem dobil paket, preberem gor na embalaži, FAN 12cm( pc komponenta). Blokada.. Nato jezno odprem in vidim, da je notri v papir ovit mp4, hvala bogu. Grozna trgovina, mislim res slabo majo tole čez.

Sej, če bi povedali, da paket dobim v sredo, 9 dni po naročilu, bi bilo v redu. A ker so mi rekli 3 dni po naročilu in vmes niti enkrat odgovorili.. Nikoli več ne kupujem tam, to pa sem napisal, da koga ''obvarujem'' bigrazz
 0   

Dejan Bogdanov @Dead_Kennedy 23. Mar 2009, 18:46

Zakaj pa skrivaš ime trgovine?? Al je blo cenzurirano? smile Taki podatki so za v javnost. Naj seronje izgubijo kupce, mogoče se bo tudi odnos do nas posledično spremenil?! Nekateri trgovci se še vedno preseravajo in lažejo na vse možne načine, folk pa rine k njim, kot da se ne da drugje kupit!
 0   

Andrej @fotokaj 23. Mar 2009, 18:50

Skorajda enako izkušnjo mam z njimi ob kupovanju internega diska ... po tednih čakanja, nategovanja in podn-od-podna komunikacije sem zadnjemu tipu, ki se mi je oglasil na telefon, prejebal vse od praprapraprapramatere naprej in odložil slušalko ... Kupil naposled nisem nič in pri njih tudi nikoli ne bom.
 0   

Dejan Bogdanov @Dead_Kennedy 23. Mar 2009, 18:52

Ne vem, kako sem spregledal ime?? Sorry! Vse jasno! Hvala za info. thumbsup
 0   

iztok @izo 23. Mar 2009, 19:12

bom jst malo pristavil: a je kdo nabavljal kakšno knjigo pri emki? upam, da bom dobil zadevo v enem normalnem roku (zame je to največ en teden,da ne bi o tem, kako hitro dobivam lituraturo iz tujine, gre za max 3,4dni v večinui primerov).
ker, ponavadi je tako pri nas, če ni zadeve prvi tedene, jo je treba čakat vsaj en mesec mad
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 23. Mar 2009, 19:20

@izo: daj sporoči, kdaj dobiš knjigo, ker sem tudi sam našel nekaj zanimivega in bom mogoče kupil
 0   

iztok @izo 23. Mar 2009, 19:38

bom poročal, hehe, upam, da dobre volje.
 0   

urosm @urosm 23. Mar 2009, 19:40

Moje izkušnje: če kaže, da je knjiga na zalogi, vsi hitro pošljejo.

Če zaloge ni, ne naročam, ker v takem primeru vsi mučkajo. Sicer pa v takem primeru povsod piše, da je npr. 30 dni za dobavo, tko da v bistvu sploh ne gre za nategovanje.
 0   

iztok @izo 23. Mar 2009, 19:48

seveda sem prej preveril, da je na zalogi, drgač ne bi naročal.
 0   

Chio @Chio 23. Mar 2009, 21:07

Še enkrat, www.nakupi.net.

V naslovu sem pozabil napisati, drugače pa ja, groza. sleep


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati