0   

Retriveri @Retriveri 2. Jul 2003, 23:17

Zivjo! Grem na pot in rabim vaso pomoc.Hotel bih da fotografiram brez omejitvi, prenosni racunalnik mi je zdaj velik strosek, tuji racunalnik z pekacem pa mi bo nedosegljiv,tko da me zanima a opstaja se kaksna moznost (sem da si kupim ne vem kolk spominskih kartic ker to tud ni najboljsa resitev), oziroma ali opstaja kaksen prenosni veliki trdi disk (10-20 gb),ali prenosni pekac na katere bi bilo mogoce privezati fotoaparat prek usb-ja brez pomnilnika ipd. .... Ali kaksna druga resitev?

Hvala v naprej


p.s prebral sem na rolnovem forumu da opsatajajo prenosni trdi diski od 40gb, za 40-50000 SIT .Ali je morda to tisto kar rabim in kje ga lahko dobim,ce veste slucajno.

Hvala
 0   

rado1 @rado1 3. Jul 2003, 08:20

obstajajo samo pri nas ne vem če jih prodajajo na dpreview.com boš našel nekaj o tem potem pa je treba iskat kje se dobijo.
 0   

Gregi @Gregi 3. Jul 2003, 12:28

Hja, fantje... sem že fejst razmišljal, da je tole ena vlka tržna niša.... Namreč, kako to, da se še nbedn ni spomnil da bi odprl štacuno s isposojo spominskih medijev...??? Po mojem bi šlo, sploh poleti in pozimi (morje, smučanje). Pač, ker so kartice zaradi enega-dveh izletov letno kar precejšen znesek. Tudi ceno sem že naštudiral. 1MB = 1SIT/dan. Kaj pravite?
 0   

slowenien @slowenien 3. Jul 2003, 13:58

Pr nas ne vem ce to obstaja sam v tujini vem da se da sposodit vse od foto in video opreme skratka vse na razpolago celo helikopter lahko najames pa snemalca zraun al fotografa al pa v solo delas tukaj je nekako malo trzisce da se pa probat zakaj pa ne smile


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati