0   

Žiga @Kranjec 20. Apr 2009, 12:52

Lp...Vem da je tuki velik fotografov, ki so že kdaj prodali svoje fotografije. Zdej me pa zanima če kdo ve kam nej pošljem fotografije, če bi se mi zdelo da so primerne kot razglednice...Recimo dam primer...grem na Bled, tm nardim ene par lepih fotk, ki bi bile lepe kot razglednice...kam nej jih pošljem, oz. komu...Če je to sploh mogoče kar na tak način izvesti.
Prosim če mi lahko gdo to razloži...Lp
 0   

iztok @izo 20. Apr 2009, 13:01

probaj jo "uturit" kakšnemu lokalnemu turističnemu društvu za razne brošurce, razglednice, plakate ipd. vendar ponavadi je tako, da že imajo svoje "prisklednike" zraven ipd. sploh za te precej turistične kraje. no, če so pa fotke dobre, je najbrž ne bodo spregledali. včasih imajo tudi razne natečaje ipd.
 0   

Žiga @Kranjec 20. Apr 2009, 13:25

aha torej nej kr pošlm tm kšnemu lokalnemu trgovcu za spominke in podobno, pa mu magari pošlm kr po e-mailu, pa bomo vidl kaj bo?
 0   

iztok @izo 20. Apr 2009, 13:58

Kranjec je napisal/a:
aha torej nej kr pošlm tm kšnemu lokalnemu trgovcu za spominke in podobno, pa mu magari pošlm kr po e-mailu, pa bomo vidl kaj bo?


hmm, zdej ne vem al nej to vprašanje vzamem kot sarkazem ali ne. vsak kraj ima ponavadi neko svojo tutistično oragnizacijo, društvo ipd. verjetno ne boš s fotkami težil kakšni lokalni branjevki, ki zelje prodaja, če se malo pohecam.
zglasi se na kakšen tak urad, ki sem ga omenjal, se predstavi kdo si ina kaj delaš in jim ponudi kakšo fotografijo (seveda ne boš fotke kazal na lcd fotiča, ampka narei en "book", tako kot se spada). ponavadi so vedno v izdelavi kakšeno nove brošurce, plakati itd, vendar moraš im,et fotke že prej pripravljene, tako da te mogoče lahko ponucajo za kakšen projekt v prihodnosti ipd.
no, tolk od mene recimo, je pa več načinov, samo najprej čimveč informacij grin
 0   

Žiga @Kranjec 20. Apr 2009, 15:12

ja ok se razume ja da ne bom kr tm težiu eni prodajalki...hehe. OK se razumemo torej, zanima pa me še ali se od tega da kaj zaslužiti in koliko...ker bi mau cviku da bi me prašal za ceno, k nebi vedu kok in kaj smile
Pa še to, v kašnem formatu je fajn da so fotke...tm nekje 10x15 CM smile?


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati