0   

Damjan @corso 21. Apr 2009, 21:34

Takole, nabavil sem olympusa e420 in ker pri popotništvu, dopustu,itd nameravam dosti slikat. Ni pa vedno na voljo elektrika za polnjenje, nastane problem z baterijami.

Na spletu sem našel baterijsko držalo za omenjenega olympusa, cena cca. 75eur. Informacijo sem našel na tej strani (www.gadgetinfinity.com) zanima me, če je kdo že kaj kupoval pri njih, so vredni zaupanja, kako je s plačilom (je možno po povzetju, ali pošiljajo v slovenijo,itd,) Na spletu sem našel nekaj mnenj, vendar mislim, da izkušnje (vaše) več štejejo.

p.s.:ne bom več dolgovezil

Hvala (iskreno) vsem za odgovore. LP
 0   

urban @alfi 21. Apr 2009, 22:16

ja jaz sem kupu pri njih držalo za e-510 in se supr obnese...not lah daš dve blm-01 bateriji, pa še zravn dobiš nek nastavek katerega priklopiš na grip notr pa vržeš nekaj aa baterij...edina težava je to da (vsaj pri men) ne morš met na zaporednem načinu slikanja (rafal) ker se sploh ne ustau... confused pa neki težav sem imel preden sem se navadil koliko pritisniti prožilec za izostriteu, pa zdej (po približno pou leta) so se mi neki kontakti zje*** na usb povezavi...drugače pa luštn...pa tut pošlejo takoj (v 3 dneh po plačilu sem ga prejel...)...se čist splača thumbsup
po pamet!


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati