0   

urosm @urosm 22. Maj 2009, 06:35

A se samo meni zdi, da zadnjih nekaj dni tale forum zeeeeeeeelo počesi deluje?
 0   

Aleš @lial 22. Maj 2009, 07:03

Pri meni doma in v službi deluje normalno...
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 22. Maj 2009, 07:18

In tudi nimamo kakšnih težav s strežnikom. Kateri brskalnik uporabljaš?
 0   

urosm @urosm 22. Maj 2009, 07:51

Uporabljam FF. Bom še enkrat spucal vse piškotke ipd., očitno je problem pri meni.

Hvala za odgovor.
 0   

misfits @misfits 22. Maj 2009, 08:21

tud men je pred nekaj minutami zelo dolgo odpiralo
 0   

urosm @urosm 22. Maj 2009, 08:26

No, sej men se tudi ne dogaja vedno, občasno, ko pa se, pa traja in traja ...
 0   

Simke @Simke 22. Maj 2009, 09:49

misfits je napisal/a:
tud men je pred nekaj minutami zelo dolgo odpiralo


se podpišem pod tole
 0   

Alien @Alien 22. Maj 2009, 14:12

Zdajle vsaka operacija traja eno do dve minuti.
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 22. Maj 2009, 14:45

A mi lahko kdo potrdi ali mu stran zavira aplikacija chat, ki teče preko drugega strežnika www.toksta.com. Ponavadi se stran malo naloži, potem pa v spodnjem desnem kotu pokaže tist naslov.
 0   

Simke @Simke 22. Maj 2009, 14:52

Evo men spet dela normalno..glede na to da si omenil da je vriskač tisti ki naj bi upočasnil forum dvomim v to..saj galerija tudi dela počasi.

 0   

iztok @izo 22. Maj 2009, 14:53

meni je tudi nekaj bremzalo prej, pa mi zadnje čase ni.
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 22. Maj 2009, 14:54

Zdaj sem ta chat vstavil v nogo strani, tako da bi se morala vsaj prej stran naložiti šele na to chat. Preveril sem tudi ali je kakšna obremenitev strežnika, a vse dela normalno.
 0   

iztok @izo 22. Maj 2009, 14:57

zdej je ok.
 0   

Simke @Simke 22. Maj 2009, 14:58

kaj pa galerija ..men jo ne ofne bigeek
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 22. Maj 2009, 15:04

@simke: zdaj bi moralo delovati, zgleda da je bila res tam težava smile
 0   

Simke @Simke 22. Maj 2009, 15:05

aha ..vidm ..super thumbsup
 0   

urosm @urosm 26. Maj 2009, 13:29

Ravnokar tak počas nalaga ...
 0   

urosm @urosm 24. Jun 2009, 13:06

Zadnja dva dni forum spet hudobno počasen...
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 24. Jun 2009, 13:08

Sem opazil, verjetno ga upočasnjuje več dejavnikov, zato napak še nisem našel oz. jih odpravil.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati