0   

Uroš Uršej @Lucifix 17. Jul 2009, 18:26

Včeraj sem v objavil komentar v novici, kjer sem neuradno najavil, da sem začel s korenito prenovo portala Slo-Foto.net. In da ne bom še 1x pisal, bom kar pripel citat:

Citiram:
S1m0n: trenutno še ne, lahko pa samo napišem, da v mesecu september oktober načrtujem temeljito prenovo portala, kjer bomo poleg grafične prenove združili uporabnike galerije v forum v skupno prijavo. Kar pa malce presega moja znanja oziroma moj čas, ki je za to potreben (združitev), zato sem že v navezi s podjetjem, ki bo to naredil. Zaradi nastalih stroškov bom verjetno majice dal naprodaj kot donacije za prenovo. Se pravi ves denar pridobljen z majicami bomo namenili izključno prenovi portala.


Bi pa vas za začetek vprašal, če kdo ve kako morajo potekati donacije pri nas v Sloveniji? Ali je lahko samo sporočim številko TRR-ja ali moram kaj prijaviti davkariji oziroma na kaj moraš biti pozoren?

Ko dobim te odgovore bom objavil novico, kjer bom bolj podrobno predstavil za kaj se bo šlo grin
 0   

Bostjan @Archie 17. Jul 2009, 19:52

Upam, da bo kej pomagalo:


http://www.revijakapital.com/dfs/clanki.php?idclanka=118
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 17. Jul 2009, 22:31

sicer brskam prek mobija ampak nisem nic zasledil kako se zadeve streže preko fizicne osebe. Za moj s.p. Pa vidm da morm vse peijavt v dohodnino. Bom se mal po netu pobskal k pridm do compa. Vseeno hvala!


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati