Sam sem bil kar precej let v tem poslu, ki se tiče prodaje in svetovanja foto opreme... lahko se samo strinjam z fotokajem pri večini izrečenega.
Sej ne rečem pri vsej količini prodane fotografske opreme se najde kdaj kakšen kos, ki ne bi smel priromati v prodajo, vendar je povečini roba, ki pride v Slovenijo kvalitetna in s poreklom.
Glede procedur v primeru reklamacij, so zakonsko predpisani postopki, katere morata upoštevati tako prodajalec, kot kupec. V tem primeru sta bila obnašanje in postopek prodajalca popolnoma korektna. Če je dejansko kaj narobe z objektivom bodo to ugotovili v servisu.
Garancijski list mora imeti podpis prodajalca ter žig. Roba iz Anglije je dostikrat uvoz iz Hong Konga ali ZDA v takšnih primerih pa dostikrat ni žiga in podpisa saj gre za neke vrste sivi uvoz. Tudi v Nemških internetnih trgovinah, dostikrat ne dajejo žiga.
Sevis pri nas (Canon ali Nikon) pa mora za povrnitev stroškov garancijskega popravila predložiti, kopijo original garancije in račun, če ta nima žiga in podpisa potem niso upravičeni do povrnitve stroškov... torej delajo zastonj.
Moje osnovno pravilo pri nakupu objektivov je da s seboj prinesem aparat in na kratko sprobam objektiv, ki ga nameravam kupiti vsaj kar se tiče delovanja AF in zooma.
Dejstvo pa je da mnogi lastniki fotografske opreme ne razumejo zadosti dobro delovanja svoje opreme, ter samih principov fotografiranja. Popolnoma Slovensko je tudi dejstvo, da mnogi zapravijo na tisoče eurov za opremo, težko se jim pa zdi dati nekaj eurov za samo fotografsko izobraževanje, ki ti prinese dosti več kot objektiv za 350 eur ali več, katerega v končni fazi tudi ne znaš v polnosti izkoristiti.
Po moje bi bilo dobro več vlagati v znanje, potem ne bi bilo več toliko začudenih laičnih vprašanj in čudenja, v stilu: moj aparat ne ostri pravilno, barve so čudne, fleš zažiga, ta objektiv je jajc, med fotografiranjem oddaja objektiv čudne zvoke, vse slike so temne... vse slike so neostre....