0   

BubikolRamios @BubikolRamios 4. Avg 2009, 21:46

Preden se registriraš na slo-foto, in če si pismen imaš čast prebrati:

Citiram:

a) ravnali na način ali priskrbeli vsebin, ki bi bile nedopustne, nezakonite, kaznive, škodljive, vulgarne, opolzke, nespodobne, žaljive, sporne, pornografske, ki bi lahko pomenile grožnjo, zlorabo, nadlegovanje, zalezovanje, [url]opravljanje, klevetanje[/url], ....ki bi lahko pomenile nastanek odškodninske ali kazenske odgovornosti, ali ki bi lahko kršile zadevne občinske, državne ali mednarodne predpise;


No, bral sem en post, kjer je nek član privlekel na dan besedo debil, pardon, oh, oh podrobnosti, debilnost posta od nekega drugega člana. In nato stvar označil za smetenje, in še nato, zaključil 'smetenje', ki ga je sam začel, ter določil, da sedaj pa naj nihče več ne 'smeti'. Patetično.

Ne bi rekel da je post kar popolnoma ločen od avtorja, za test priporočam pošiljanje česa v tem smislu kaki sodnici osebno, uradno, priporočeno na sodišče RS, s polnim priimkom in imenom pošiljatelja.

Citiram:

wiki: Debil alias "Moron" was coined in 1910 by psychologist Henry H. Goddard[3] from the Greek word moros, which meant "dull" (as opposed to "sharp"), and used to describe a person with a mental age located between 8 and 12 on the Binet scale.[4] It was once applied to people with an IQ of 51-70, being superior in one degree to "imbecile" (IQ of 26-50) and superior in two degrees to "idiot" (IQ of 0-25). The word moron, along with others including "retarded", "idiotic", "imbecilic", "stupid", and "feeble-minded", was formerly considered a valid descriptor in the psychological community, but it is now deprecated by psychologists.[5]


Torej pretekli čas, gre za arhaični izraz takorekoč, vseeno, natančnost v stvareh je esencielna.

In pa, bi moral pisec zadevnega posta biti 'psychologists' in tudi v EMŠO natančno poznati z zadevno pomenko označeno osebo.

Na tem mestu se sprašujem, kako je pisec prišel do tega podatka,če je, do ene cifre med 8-12, nato še do ene cifre med 51 in 70. Da ni bil tule kršen zakon o varovanju osebnih podatkov ?

Če pa kaj od tega ne drži (če je katerikoli rang od dveh omenjenih izven predpisanega za debila) , gre pa za navadno laž. In kdor laže je lažnivec, razen seveda če je pisec 'psychologists', potem pa gre tudi nemara za strokovno napako, ali kakopak če pisec nima pojma, potem nič od zgornjega ne velja in gre za navadno mlatenje prazne slame.

Česte so dandanašnji takšnele stvari, zanima me naprimer kaj bi se zgodilo če bi bila beseda debil uporabljena v zvezi s članom izo ali lucifix, a ?

Eh pardon, v zvezi z debilnostjo posta.

Ker temu ni tako se ni dogodilo nič.

Kaj porečete na to ?

P.S, Distanciram se popolnoma od tega pisanja, od trenuka ko kliknem Pošlji, je post popolnoma ločen od mene osebno, je zgolj post sam za sebe, potuje med galaksijami, meni osebno ni več znano kje je, niti mi ni znana njegova vsebina. Še pred Pošlji dajam na znanje da je licenca public domain, author unknown .
Vsakršen komentar, ki bo sledil, je zgolj komentar posta, mene osebno ne zadeva.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati