0   

Robert @zero26 19. Avg 2009, 15:18

Pozdarv vsem!

posredujem informacijo za vse, ki bi se radi preizkusili v fotografiranju športnega dogodka (mali maraton):


Sodeluj na Dnevnikovem foto natečaju ob 1. blejskem malem maratonu in se poteguj za privlačne nagrade (prve tri nagrade partnerja natečaja Sony Centra so boni v vrednosti 500, 300 in 100 evrov)


Prihajajoča sobota, 22. avgusta, bo ob celodnevnem programu 1. blejskega malega maratona zanimiva tudi za vse ljubitelje fotografije, saj Dnevnik v sodelovanju s ŠTD Olimpik pripravlja foto natečaj za najboljšo fotografijo blejskega tekaškega spektakla.

Izmed vseh prispelih fotografij, ki jih bodo udeleženci in obiskovalci poslali na e-poštni naslov fotonatecaj@dnevnik.si, bo strokovna komisija izbrala najboljših 20, ki bodo nagrajene. Vsak udeleženec lahko pošlje največ 3 fotografije v največji velikosti 1 MB v jpg obliki. Najboljšim trem fotografom bo partner foto natečaja Sony Center podelil vrednostne bone v znesku 500, 300 in 100 evrov, ostali pa bodo prejeli privlačne praktične nagrade. Zmagovalnih 20 fotografij bo med 7. in 30. septembrom 2009 na razstavi v avli poslovne stavbe Slovenijales na Dunajski cesti 22 v Ljubljani. Več o natečaju najdete na spletni strani www.dnevnik.si/pogoji in www.blejskimaraton.com.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati