0   

David Vatovec @davidv7 15. Dec 2004, 22:07

Predlagam ustanovitev nagrade za najslabšo koncertno fotografijo!

Kaj pravite?

A mislite, da je lahko narediti najslabšo koncertno fotko v enakih pogojih?

Lahko se organiziramo, gremo na koncert (idealno bi bilo Frdija Milerja) poslikamo tot fotk in oddamo najslabše - potem nestrokovna žirija izbere zmagovalno najslabšo. idea idea idea
 0   

ksantipa @ksantipa 15. Dec 2004, 22:46

:mrgreen: :mrgreen: :christmas:
LP X
 0   

tinekr @tinekr 15. Dec 2004, 22:54

Jaz sem Za...19 bo v Mariboru in...Liza je total navdušena, Gumby na žalost manj in zdaj še samo rabim spremljevalca. biggrin
 0   

mali_viking @mali_viking 16. Dec 2004, 10:07

jst sm tut za! čeporv sm zadnč na eni zabavi vidla dvojnika fredija milerja. a tto tut vela?? :mrgreen:
sem mali viking ki rad jadra smile
 0   

David Vatovec @davidv7 16. Dec 2004, 12:18

Uf, 19. ne morem! Ma kaj ima kakšno turnejo?
 0   

kjask @kjask 16. Dec 2004, 12:24

spomladi bo na Wembleyu! :mrgreen:
 0   

Pele @Pele 16. Dec 2004, 12:32

Jaz sem za grin
 0   

Gumby @Gumby 16. Dec 2004, 13:27

Za NAJSLABSO koncertno fotografijo pa res ni treba na koncert. Zadostuje ze, da pofotkas TV ekran takrat, ko je prenos/posnetek doticnega koncerta. Omenjeni Fredi je pa itaq trenutno vsak dan na katerem od Slo kanalov... Ce vseskupaj 'pokvaris' se z dobrsno mero napacnih nastavitev fotoaparata, ti najslabsi posnetek ne more uiti... smile

//Malenkost offTopic: Zmeraj sem nekako verjel, da je Slo-Foto vsaj kolikortoliko resen fotografski portal. No, ob takih temah mi postaja vse bolj jasno, da temu ni tako. Nic nimam proti doticnemu 'glasbenemu artistu', a vseeno sem mnenja, da taksne teme sodijo na kaksne 'splosni publiki' namenjene portale, ne pa na portal, kjer se zbirajo ljudje, ki bi od (v tem primeru) fotografije zeleli nekaj vec... Samo moje mnenje - let the spitting begin!
 0   

Pele @Pele 16. Dec 2004, 13:56

Ah take teme najdeš na vseh portalih. Pa ne glede na kakšno temo so. Sej zato pa imamo klepetalnico, da se v njej piše take teme. Če te stvar ne zanima ne bereš teme pod to rubriko in je stvar rešena.
 0   

Simon TAnšek @lukc 16. Dec 2004, 14:24

Tekmovanje za najslabšo fotografijo? Nesmisel je to velik.
Fredy Miler je pa zakon.
dop
 0   

David Vatovec @davidv7 16. Dec 2004, 14:27

Nobeden še slišal za sarkazem, ironijo, humor?

Natečaj za najslabšo fotografijo pa je vsaj toliko nesmiseln kot natečaj za najboljšo fotografijo!
 0   

Ciril Jazbec @Gandalf 16. Dec 2004, 14:43

davidv7: a je s tabo vse v redu?
ce imas kaksno vrocino....pejt rajs mal spanckat... biggrin :mrgreen:

take teme sam kvarijo ugled nasega portala...
:!: :roll:

namesto da bi se organizirali in res sli na kaksn dober koncert ter se ucili in fotkali kot se za gre... se pravi da bi se vsi trudili posnet kaksno dobro fotko...pa brez tekmovanja...

sj je sicer ironija, humor... sj te zastopim...sam to se raje menite po osebnih kanalih.... to je le nek portal in ena izmed njegovih funkcij je izobrazevanje... koncertna fotografija ni lahka in je veliko stvari, ki se jih lahko nauci... (odnos,obnasanje, casi, uporaba bliskavice, kadri, momenti...)
 0   

David Vatovec @davidv7 16. Dec 2004, 14:48

O koncertni fotografiji vem veliko - streljaj Gandi.
 0   

bla @bla 16. Dec 2004, 15:57

Jaz imam že veliko najslabših koncertnih fotografij.
Tiste varjante, k je glava čez pol slike pol pa eni majhni glasbeniki tam v črnem ozadju.
 0   

hobitek @hobitek 16. Dec 2004, 19:10

oh jest pa mislm, da mal hejca more zmer bit :mrgreen: :mrgreen:
 0   

Pele @Pele 19. Dec 2004, 13:00

Ma kdo kakšno sliko od njega? Pa ne smeškota!
 0   

Gregor Prodan @progre2 19. Dec 2004, 13:06

em ... sm mel filem do pred kratkim smile
 0   

Miha Rekar @[email protected] 19. Dec 2004, 13:32

fredymiler.com smile :fredy:
[url=http://mr-foto.net/zsfb.html][img:aa918317cc]http://www.kalisce.com/blogblog/zsfb_userbar.png[/img:aa918317cc][/url]
[url=http://mr-foto.net/][img:aa918317cc]http://www.kalisce.com/miha/userbars/mihaowner_userbar.png[/img:aa918317cc][/url]
 0   

Pele @Pele 19. Dec 2004, 14:37

Ah potem ni tak, kot sem sam mislil. Včeraj sem slikal Fredija. Samo je bil iz Velike Britanije in mu ni podoben kaj preveč biggrin
 0   

Gregor Prodan @progre2 19. Dec 2004, 14:40

smile pol pa ni isti fredy grin smile

Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati