Predlagam ustanovitev nagrade za najslabšo koncertno fotografijo!
Kaj pravite?
A mislite, da je lahko narediti najslabšo koncertno fotko v enakih pogojih?
Lahko se organiziramo, gremo na koncert (idealno bi bilo Frdija Milerja) poslikamo tot fotk in oddamo najslabše - potem nestrokovna žirija izbere zmagovalno najslabšo.
Za NAJSLABSO koncertno fotografijo pa res ni treba na koncert. Zadostuje ze, da pofotkas TV ekran takrat, ko je prenos/posnetek doticnega koncerta. Omenjeni Fredi je pa itaq trenutno vsak dan na katerem od Slo kanalov... Ce vseskupaj 'pokvaris' se z dobrsno mero napacnih nastavitev fotoaparata, ti najslabsi posnetek ne more uiti...
//Malenkost offTopic: Zmeraj sem nekako verjel, da je Slo-Foto vsaj kolikortoliko resen fotografski portal. No, ob takih temah mi postaja vse bolj jasno, da temu ni tako. Nic nimam proti doticnemu 'glasbenemu artistu', a vseeno sem mnenja, da taksne teme sodijo na kaksne 'splosni publiki' namenjene portale, ne pa na portal, kjer se zbirajo ljudje, ki bi od (v tem primeru) fotografije zeleli nekaj vec... Samo moje mnenje - let the spitting begin!
Ah take teme najdeš na vseh portalih. Pa ne glede na kakšno temo so. Sej zato pa imamo klepetalnico, da se v njej piše take teme. Če te stvar ne zanima ne bereš teme pod to rubriko in je stvar rešena.
davidv7: a je s tabo vse v redu?
ce imas kaksno vrocino....pejt rajs mal spanckat... :mrgreen:
take teme sam kvarijo ugled nasega portala...
:!: :roll:
namesto da bi se organizirali in res sli na kaksn dober koncert ter se ucili in fotkali kot se za gre... se pravi da bi se vsi trudili posnet kaksno dobro fotko...pa brez tekmovanja...
sj je sicer ironija, humor... sj te zastopim...sam to se raje menite po osebnih kanalih.... to je le nek portal in ena izmed njegovih funkcij je izobrazevanje... koncertna fotografija ni lahka in je veliko stvari, ki se jih lahko nauci... (odnos,obnasanje, casi, uporaba bliskavice, kadri, momenti...)